Jonctiune a posesiilor

Definitie Jonctiune a posesiilor

Sinonim - jonctiune a posesiei.Unirea posesiei uzucapantului, adica a posesorului actual, cu intervalul de timp cat posesia a fost exercitata de catre autorul sau, pentru a dobandi dreptul de proprietate prin uzucapiune.Jonctiunea posesiilor este intotdeauna posibila, dar acer caracter facultativ, in sensul ca posesorul actual poat eopta intre a continua posesia inceputa de autorul sau si a incepe o noua posesie in persoana sa.In cazul in care posesorul actual se prevaleaza de posesia autorului sau, are obligatia sa o continue cu toate calitatile ori viciile acesteia el nu poate schimba in avantajul sau natura posesiei anterioare.Jonctiunea este posibila numai in urmatoarele conditii:- sa fie vorba de o posesie adevarata, caci simpla detentie nu poate fi unita cu o posesie- cel care invoca unirea posesiilor sa fie succesor in drepturi al autorului, deoarece uzurpatorul unei posesii nu-si poate uni propria lui posesie cu aceea a celui pe care l-a inlaturat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Jonctiune a posesiilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Jonctiune a posesiilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Jonctiune a posesiilor. Definitiile termenilor despre Jonctiune a posesiilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Jonctiune a posesiilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Jonctiune a posesiilor.