DOMINO EMOTIONS

BUCURESTI - 4 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Turism, Cursuri

Live site

În data de 5 MAI 2023, București va fi martorul nașterii unui concept artistic cu totul și cu totul nou: un LIVE PERFORMING ARTS - în care tablourile reprezintă actorii principali, iar muzica și dansul vor exprima trăirile artistei JOSEM, transpuse în pictură.

DOMINO

DOMINO

 “lăsați-vă ghidați de emoții si găsiți-va propria cale spre vindecare. Fie ea arta - sau orice altceva vă face sufletele să respire și să zâmbească”. 

JOSEM

Spectacolul “DOMINO EMOTIONS” are în spate un mesaj puternic, transmis de artiștii implicați în proiect: ARTA te readuce la viață și îți oferă șanse infinite, într-o lume fără bariere. Gândit pentru a fi o oază de liniște, inspirație și trăiri autentice pentru iubitorii de artă.

Așadar, în 5 mai 2023 de la ora 20:00, Galeria Senat deschide ușile spre un univers în care jocul culorii și a simbolurilor creează o simbioză între diferite tipuri de artă. Totul este despre emoții, despre înțelegerea forței de a trăi atunci când pictura îți semnalează drumul spre a fi autentic, curajos și asumat.

Subiectul show-ului este o pledoarie pentru puterea vindecătoare a artei și este ilustrat de povestea artistei JOSEM. Fiecare tablou reprezintă un pas important în procesul de vindecare si evoluție a vieții. Fiecare mișcare exprimă un sentiment, fiecare lumină are de spus o poveste și fiecare sunet trezește un fior.

Artista a reușit să transpună luptele interioare într-o serie de portrete abstracte, care reprezintă o reamintire a trecutului și o bucurie pentru viitor. Frica, durerea, blocajul, speranta, dorinta - toate fac parte dintr-un domino, în care JOSEM a învățat sa le domine prin culoare. Nu a acceptat să supraviețuiască stărilor, ci le-a oferit un nou contur și perspectivă.

Din dorința de a fi o experiență unică, inspirațională și transformatoare, JOSEM are o singură sugestie pentru fiecare participant la “DOMINO EMOTIONS”: “lăsați-vă ghidați de emoții si găsiți-va propria cale spre vindecare. Fie ea arta - sau orice altceva vă face sufletele să respire și să zâmbească”.DOMINO EMOTIONS | JOSEM | 5 MAI 2023


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/josem/domino-emotions