Finalizare proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru WINGS CONCEPT S.R.L.

BUCURESTI - 14 iunie 2021

Comunicat tip General in HoReCa

Despre JOURNEY-PUB

Terasa Journey este o oaza verde in Centrul Bucurestiului, o gradina plina de plante si verdeata, decorata cu suveniruri din Lumea Intreaga. Iarna este acoperita si incalzita, fiind una dintre putinele terase deschise si in sezonul rece. In sezonul cald, in schimb, descoperim terasa si ii punem in functiune toate sistemele de climatizare: o instalatie de racire prin evaporare care produce aerosoli benefici, aparatele de aer conditionat si instalatia de vaporizatoare.
Toate acestea au facut ca Terasa Journey sa fie rasplatita in 2017 cu Premiul I la Concursul de fatade organizat de Primaria Bucurestiului.

Finalizare proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru  capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT S.R.L.

Finalizare proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT S.R.L.

 

11.06.2021

 

   Proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru  capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT S.R.L.

 

 

WINGS CONCEPT S.R.L. anunță finalizarea implementării proiectului cu titlul ”Culinary JOURNEY” proiect  nr RUE M2-1168/18.12.2020 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

 

Implementarea proiectului s-a derulat, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri /AIMMAIPE , respectiv 18.12.2020 până la data de 11.06.2021.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea financiară a WINGS CONCEPT S.R.L. ȋn contextul depășirii crizei provocate de COVID 19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

 

Valoarea proiectului este de 834.813,75 (valoarea totala) din care : 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

Date de Contact                                                                                                         

Denumire firmă: WINGS CONCEPT S.R.L. România, MUNICIPIUL BUCUREŞTI, str. George Enescu, nr. 25, corp a, demisol, pod si mansarda, beci, terasa si corp D.

 

Persoană de contact:

Nume, prenume DOBRINCU ROMICĂ

Website: www.journey-pub.ro

Email: romicadobrincu@gmail.com

Telefon: 0752154154