journey-pub

Comunicate de presa si evenimente pe tema journey-pub

 • journey-pub. Comnicat de presă

  journey-pub

  Bucuresti - 28 decembrie 2020

  Comunicat de WINGS CONCEPT SRL

  ... journey” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: journey-pub , meniu international

 • journey-pub. Finalizare proiect ”Culinary JOURNEY” finanțat în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma WINGS CONCEPT S.R.L.

  journey-pub

  Bucuresti - 14 iunie 2021

  Comunicat de WINGS CONCEPT SRL

  ... journey-pub Terasa journey este o oaza verde in Centrul Bucurestiului, o gradina plina de plante si verdeata, decorata cu suveniruri din Lumea Intreaga. Iarna este acoperita si incalzita, fiind una dintre putinele terase deschise si in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: journey-pub , meniu international

  Vezi toate comunicatele de presa despre journey-pub

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul journey-pub.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la journey-pub. Informatiile despre journey-pub cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul journey-pub, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la journey-pub, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.