#jrsromania

Comunicate de presa si evenimente pe tema #jrsromania

 • #jrsromania. Asistenta oferita refugiatilor

  #jrsromania

  Bucuresti - 8 aprilie 2022

  Comunicat de ASOCIATIA SERVICIUL IEZUITILOR PENTRU REFUGIATII DIN ROMANIA

  Din 15 martie, Asociația JRS (Jesuit Refugee Service) România anunță demararea unui amplu proiect care răspunde în mod concret nevoilor refugiaţilor vulnerabili care au fugit din calea războiului din Ucraina și care ajung în București. Pr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: #jrsromania

  Vezi toate comunicatele de presa despre #jrsromania

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #jrsromania.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #jrsromania. Informatiile despre #jrsromania cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #jrsromania, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #jrsromania, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.