Comunicate JT International Romania

Compania JT International Romania a emis 14 comunicate de presa

 • Pozitia JTI Romania cu privire la contributia la Fondul National de Sanatate

  BUCURESTI - 26 ianuarie 2006

  În legatura cu Titlul XI privind Fondul Naţional de Sănătate (din Proiectul legii privind reforma in domeniul sanatatii), in ultima forma publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, compania JT International Romania doreste sa faca urmatoarele precizari:    comunicatul de presa

 • COMUNICAT DE PRESA privind opinia membrilor Consiliului tutun si produse din tutun cu privire la pachetul de initiative legislative privind sistemul de taxe aplicate produselor din tutun exprimat in intalnirea din data de 14.12.2005

  BUCURESTI - 15 decembrie 2005

  Sistemul de accizare (inclusiv nivelul accizei minume), contributiile la diferitele fonduri speciale si stabilirea unui pret minim pentru tigarete trebuie convenite cu toti producatorii de tigarete, astfel incat sa nu fie afectata concurenta pe piata.    comunicatul de presa

 • Cullberg Ballet vine la 'Intalnirile JTI'

  BUCURESTI - 24 noiembrie 2005

  JTI Romania organizeaza pe 2 si 3 decembrie 2005 “Intalnirile JTI”, eveniment in cadrul caruia compania Cullberg Ballet va prezenta doua spectacole extraordinare de dans la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, cu incepere de la ora 19:00. Spectacolele includ trei creatii coregrafice in premiera semnate de Mats Ek si Johan Inger: 'Aluminium', 'Empty House' si 'Negro con Flores'. Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a teatrului.    comunicatul de presa

 • Compania JTI Romania anunta donarea sumei de 100.000 USD pentru victimele inundatiilor din judetul Timis

  BUCURESTI - 8 septembrie 2005

  Suma donata de catre JTI va fi folosita in cadrul programului “Adopta o casa”, pentru reconstructia unui numar de locuinte din zonele afectate din judetul Timis. Proiectul va fi coordonat de catre Freedom House Romania, care va colabora direct cu Consiliul Judetean Timis pentru identificarea necesitatilor si derularea proiectelor care vor beneficia de sprijinul JTI.

  Acestei initiative i s-a alaturat compania Farmexim, care a decis sa contribuie cu suma de 15.000 Euro la proiectul de a “adopta” un numar de case din judetul Timis.
      comunicatul de presa

 • Bucuresti, 10 iunie 2005 - JTI Romania saluta initiativa Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF)

  BUCURESTI - 10 iunie 2005


  JTI Romania saluta initiativa Agentiei Nationale de
  Administrare Fiscala (ANAF) de a incheia un protocol de colaborare cu companiile producatoare de tutun din Romania in scopul combaterii evaziunii fiscale produse prin contrabanda cu tigarete ori prin comercializarea de produse contrafacute.

  Dupa cresterea accizei la tigarete in Romania si in contextul puterii scazute de cumparare, fenomenele de contrabanda s-au amplificat, cu precadere in segmentul de piata aferent tigaretelor ieftine. De asemenea, un fenomen la fel de ingrijorator il reprezinta multiplicarea cazurilor de aparitie a produselor contrafacute care afecteaza marcile si reputatia producatorilor legali.
      comunicatul de presa

 • Ziua Internationala a Mediului, sarbatorita si la Bucuresti

  BUCURESTI - 3 iunie 2005

  Bucuresti, 1 iunie 2005 - JTI Romania impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, ArCub, Teatrul Masca si Prefectura Bucuresti organizeaza pe data de 5 iunie 2005, in Parcul Herastrau din Bucuresti o manifestare dedicata Zilei Internationale a Mediului.
  Incepand din anul 1972, Ziua Internationala a Mediului este inscrisa in calendarul Organizatiei Natiunilor Unite si se sarbatoreste in intreaga lume prin manifestari artistice si sportive, conferinte sau actiuni in folosul comunitatii.

  In Romania, sarbatorirea Zilei Internationale a Mediului este organizata in fiecare an, incepand din 2000, cu sprijinul JTI Romania, sub forma unui spectacol in aer liber, in cadrul caruia se distribuie materiale informative pentru educarea populatiei cu privire la protejarea mediului inconjurator.

      comunicatul de presa