Intalnirile JTI il prezinta pe JOAQUIN CORTES

BUCURESTI - 1 iunie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

JTI Romania prezinta, in cadrul editiei 2006 a traditionalului eveniment “Intalnirile JTI”, un spectacol extraordinar de flamenco sustinut de celebrul dansator JOAQUIN CORTÉS.

„Intalnirile JTI” cu JOAQUIN CORTÉS vor avea loc pe 24 iunie, cu incepere de la orele 19:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

JOAQUIN CORTÉS este considerat cel mai mare dansator de flamenco si una dintre cele mai faimoase personalitati artistice ale lumii. S-a nascut in Cordoba (Spania), in anul 1969. A studiat dansul clasic incepand de la varsta de 12 ani si s-a afirmat ca solist al Baletului National Spaniol. A decis sa urmeze o cariera independenta, participand in spectacole alaturi de figuri proeminente ale dansului, ca Maya Plisetkaia, Silvie Guillem si Peter Schauffuss. Cariera de dansator a fost dublata de cea de coregraf, Cortés cunoscand succesul cu spectacole precum « Carmen » de Bizet, la Arenele din Verona sau « Don Quijote », cu Baletul din Caracas.

In 1992, si-a creat propria companie de dans : Joaquín Cortés Ballet Flamenco. Spectacolele sale -“Cibayí”,“Gipsy Passion”, “Soul”, “Live”, “De amor y odio” - au cules aplauzele spectatorilor in turneele triumfale din intreaga lume. Cortés a fost deseori invitat, ca special guest star, la cele mai importante evenimente artistice internationale, de la Grammy Awards la ceremoniile de decernare a Premiilor Oscar sau Nobel.

De-a lungul carierei sale prodigioase, artistul a dansat in fata a peste 12 milioane de oameni, in 600 de locatii diferite, iar picioarele lui sunt asigurate pentru suma de trei milioane de euro.
In paralel, JOAQUIN CORTÉS s-a lansat si in cinematografie, jucand in filmele unor regizori de renume, ca Pedro Almodovar, Carlos Saura, Manuel Palacio sau Spike Lee.

JOAQUIN CORTÉS va prezenta la Bucuresti cel mai nou spectacol al sau: « Mi soledad », care a avut premiera mondiala in luna mai 2005. De atunci, acest one-man show a fost prezentat pe toate marile scene ale lumii, inregistrand un succes urias. In « Mi soledad », JOAQUIN CORTÉS va fi acompaniat pe scena de 16 muzicieni. Muzica originala este compusa de Joaquín Cortés, José Carbonell si Antonio Carbonell si reprezinta o fuziune intre stiluri si ritmuri diverse - jazz, muzica cubaneza, clasica si, desigur, flamenco. Costumele sunt creatii orginale Jean Paul Gaultier.

”Intalnirile JTI” este un eveniment realizat cu sprijinul Fundatiei Art Production. Parteneri media: Televiziunea Romana, Europa FM si B24 Fun.

Biletele pentru „Intalnirile JTI” cu JOAQUIN CORTÉS s-au pus in vanzare la Sala Palatului, la pretul de 50, 100, 150 si 200 RON.

Despre JT International Romania

JT International (JTI) este o companie subsidiara a Japan Tobacco Inc., cel de-al treilea mare producator mondial de tutun. JTI are reprezentante in peste 40 de tari si desfasoara activitati de vanzare in mai mult de 120 de tari, avand un portofoliu care include peste 90 de marci de tigarete. In Romania, JTI produce si comercializeaza cunoscutele marci Camel, Winston, Salem, Monte Carlo, Winchester, More si este unul dintre principalii producatori de tigarete de pe piata autohtona.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati JTI Romania – Tel: 2043111. Persoana de contact : Fulga Dimitrescu – PR & Communication Manager (fulga.dimitrescu@jt-int.com).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jt-international-romania/intalnirile-jti-il-prezinta-pe-joaquin-cortes