Ziua Mediului in Parcul Herastrau

BUCURESTI - 7 iunie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Compania JTI Romania si Teatrul Masca va invita pe data de 10 iunie 2007, la ora 16.30 in Parcul Herastrau din Bucuresti la un un eveniment artistic inedit dedicat Zilei Mondiale a Mediului.

Ziua Mediului in Parcul Herastrau

In 1972, Organizatia Natiunilor Unite a decis ca ziua de 5 iunie sa devina Ziua Mondiala a Mediului, iar de 35 de ani, in preajma acestei zile in intreaga lume au loc numeroase manifestari artistice, sportive, conferinte sau actiuni in folosul comunitatii.

Teatrul Masca şi JTI Romania au organizat prima dată acest eveniment în anul 2000. Ediţia din acest an a Zilei Mediului, a opta la numar, va avea loc in Parcul Herastrau, cu incepere de la orele 16 :30 si va include spectacolul “Gardienii”, sustinut de actorii Teatrului Masca, precum si un concert etno-pop cu Narcisa Suciu, Ro-mania si Hora.

Locuitorii Capitalei, care vor fi prezenti duminica in Herastrau vor avea ocazia sa citeasca si ziarul “Ediţie Specială Ziua Mediului”, care conţine informatii despre tema din acest an a Zilei Mondiale a Mediului – topirea ghetarilor, incalzirea globala si efectele schimbarilor climatice asupra comunitatilor.

Despre JT International Romania

JT International (JTI) este o companie subsidiara a Japan Tobacco Inc., cel de-al treilea producator mondial de tutun. JT produce marci de tigarete recunoscute la nivel international, printre care Camel, Winston, Mild Seven si Salem. JTI are sediul general la Geneva (Elvetia), reprezentante in peste 40 de tari in afara Japoniei si desfasoara activitati de vanzare in mai mult de 120 de tari, avand aproape 12,000 de angajati.

In Romania, JTI a fost prima companie internationala de tutun care a investit pe aceasta piata, in 1993. Astazi, JTI este unul dintre principalii producatori de tigarete care opereaza pe piata si unul dintre marii investitori din aceasta tara, cu investitii de peste 100 milioane USD. Portofoliul de marci al JTI Romania include Camel, Salem, Winston, Monte Carlo, Winchester si More, in diferite variante.


Alina Marinescu - JTI Romania
Corporate Affairs
Tel: 021 20 43 111; Fax: 021 20 43 100
alina.marinescu@jt-int.com