Ju    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Ju

 • Ju. Life Care sustine performanta sportiva la Campionatul Balcanic de Ju Jitsu

  Ju

  Timisoara, Timis - 15 October 2012

  Comunicat de Life Care Corp S.R.L.

  De 7 ani, compania Life Care sustine stilul de viata sanatos, potentialul, dezvoltarea personala si performanta , iar atunci cand regaseste obiectivele Life Care la concurentii unei competitii sau la oamenii care indraznesc sa-si urmeze visul se impl ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Ju

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Ju.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Ju. Informatiile despre Ju cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Ju, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Ju, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.