5G intre beneficii și costuri

BUCURESTI - 12 iunie 2020

Comunicat tip General in IT&C

Luni, 15 iunie, între orele 10:00-14:30 vă invităm să participați la Conferința online “ FUTURE OF CONNECTIVITY-5G”, organizată de Jumptosmart .ro, în parteneriat cu PUBLIC AFFAIRS SOLUTIONS și Asociația Română de Relații Publice (ARRP).
Printre speakerii invitați: Lucian Bode, ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, Alexandru Rafila, reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății in România, Sorin Bălan, directorul Serviciului pentru Comunicații Speciale (STS).
Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/305517320463905/, cat si pe pagina www.jumptosmart.ro.

5G intre beneficii și costuri

5G intre beneficii și costuri

Conferința online  “ FUTURE OF CONNECTIVITY-5G”, organizată de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu PUBLIC AFFAIRS SOLUTIONS și Asociația Română de Relații Publice (ARRP), va avea loc luni, 15 iunie, între orele 10:00-14:30.

Pornim de la ideea că tehnologia 5G va schimba lumea în care trăim, prin capacitatea sa de a conecta, în timp real, nu doar oamenii, ci și lucrurile. Cât de pregătiți suntem? Care sunt avantajele și care sunt costurile acestei noi și revoluționare tehnologii?  Ce pași avem de făcut?

Ne propunem să aflăm mai multe informații despre aceste subiecte de la: domnul Lucian Bode, ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, domnul Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța,  domnul Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, doamna senator Silvia Dinică-Comisia pentru comunicații și tehnologia informației Senat, domnul deputat Pavel Popescu- Comisia pentru tehnologia informației si comunicațiilor Camera Depuaților,  domnul Alexandru Rafila, reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății in România, domnul Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, domnul Dragoș Preda, secretar de stat pentru comunicații electronice în Ministerul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, domnul Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea Romaniei (A.D.R), domnul Sorin Bălan, directorul Serviciului pentru Comunicații Speciale (STS), pentru a menționa o parte dintre speakerii invitați.

Din agendă:

5G pentru orașe. Tehnologie inteligentă pentru orașe inteligente.  Conectarea orașelor smart. Așteptări și riscuri. Protejarea datelor private.Legislație și securitate pentru rețelele  5G.

Ne influențează 5G sănătatea ? Între fake news și realitate

Evenimentul  va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/305517320463905/), cat si pe pagina www.jumptosmart.ro.

Înscrierea pe platforma online este gratuită. Este necesară, însă, înscrierea pe site-ul jumptosmart.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului sau la office@jumptosmart.ro. Participanții care se înscriu online vor putea să interacționeze cu speakerii, în secțiunea de Q&A, alocată fiecărei sesiuni.

Despre jumptosmart.ro: Este o platformă de evenimente, creată în 2017 și care oferă locul perfect pentru dezbaterile privind  viitorul oraşelor. Cum vor fi planificate oraşele, cum ne vom deplasa în orașe şi cu ce ne vom deplasa, ce rol va avea Inteligența Artificial în viața noastră, cum va evolua IoT? cum vom proteja mediul? Sunt doar câteva dintre întrebările la care căutăm răspunsuri în conferinţele noastre. Considerăm că toţi stakeholder-îi trebuie să stea la aceeaşi masă pentru a colabora în a găsi soluţii rapide şi inteligente. De aceea, la evenimentele noastre participa lideri ai orașelor, factori de decizie din sfera politică, companii private, ONG-uri, astfel încât să realizăm o abordare integrată asupra „saltului” către un viitor mai inteligent. (www.jumptosmart.ro)