Un alt fel de magazin online: Zoop.ro

Locul desfasurarii: Oradea

Organizator: Jumpeye Creative Media


Jumpeye Creative Media anunta lansarea site-ului www.zoop.ro, un magazin online atipic. Site-ul va fi lansat in data de 1 octombrie 2007 si va functiona dupa urmatorul sistem: va vinde un singur produs pe zi, la un pret foarte avantajos, de luni pana sambata. Totul se va intampla contracronometru: in fiecare zi produsul va fi lansat la ora 00:00 si va putea fi cumparat pana la terminarea stocului, sau cel tarziu pana la ora 23:59, cand produsul va fi inlocuit de altul nou.
„Zoop inseamna bucurie, culoare si umor. Zoop este mai mult decat un simplu site, Zoop reprezinta o comunitate online, un loc in care romanii pot interactiona. Nu in ultimul rand, Zoop este un magazin online care va vinde produse si servicii dintre cele mai diverse la un pret sub nivelul pietei”, ne-a declarat un membru al echipei Zoop.
Datorita diversitatii produselor si serviciilor, precum si a modului de comercializare al acestora, Zoop.ro se va adresa unui segment semnificativ de utilizatori de internet din Romania. Pe langa pretul mic de comercializare, Zoop.ro se angajeaza sa asigure livrarea produselor la domiciliul cumparatorilor, oriunde in tara.
De ce Zoop? „Denumirea de Zoop vine de la interjectia zup, care semnifica o miscare precipitata, subita. Acest tip de interjectie se potriveste perfect ritmului alert in care se va petrece totul pe Zoop. Pe de alta parte, Zoop inspira optimism, chef de viata, si exuberanta!” ne-a dezvaluit „purtatorul de cuvant” al echipei Zoop.
Se pare ca Zoop.ro ne va uimi zilnic cu ceva neasteptat si instantaneu, insa mai multe vom afla incepand din 1 octombrie de pe www

Vasilica Farcau - Director Marketing

Participare: Intrare libera