Junior Achievement si Accenture folosesc tehnologia de business pentru educatia tinerilor

BUCURESTI - 16 iunie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Tehnologie

100 de studenti au participat la primele trei sesiuni online de orientare profesionala din cadrul programului “Succesul profesional – JA Success Skills”, lansat in aprilie printr-o sesiune demonstrativa.

Pentru prima data in Romania, JA si Accenture au derulat o serie de 3 sesiuni de orientare profesionala pentru studenti, pe platforma de web-conferencing folosita de Harvard Business School.

Seria de sesiuni se va continua in toamna atat in centre de orientare profesionala din 9 universitati, cat si online si cuprinde sapte sesiuni interactive conduse de angajati Accenture Romania care vor completa cunostintele teoretice ale studentilor cu experienta din companie.

Cele trei sesiuni de web-conferencing derulate in perioada 26 mai – 3 iunie (Utilizarea tehnologiei informatiei si a comunicarii; Planificarea; Cooperarea si lucrul in echipa) au fost completate de sesiuni online de tutorat conduse de consultantul Accenture care a raspuns intrebarilor studentilor participanti.

Prin participarea la sesiunile din program conduse de voluntari Accenture, studentii vor fi capabili sa identifice si sa isi insuseasca abilitati necesare pentru a cauta, obtine si pastra un job, sa dezvolte o strategie personala de invatare pe tot parcursul vietii si de identificare a oportunitatilor in cariera.

Participarea la program este completata de o evaluare online in urma careia studentii vor primi un certificat de participare.

Website: www.succesulprofesional.ro

Pentru informatii suplimentare:Junior Achievement Romania

Daniela Staicu

Manager Marketing

E-mail:  daniela.staicu@jaromania.org

Website: www.jaromania.org

Accenture Romania

Alina Badea

Marketing and Communications Lead

E-mail: alina.badea@accenture.com

Website: www.accenture.com

Accenture este o companie multinationala de consultanta in management, solutii tehnologice si outsourcing, avand circa 215.000 de angajati ce deservesc clienti din mai mult de 120 de tari. Combinand experienta indelungata, capabilitati complexe pentru toate industriile si procesele de afaceri si cercetarile intreprinse pentru cele mai de succes companii din lume, Accenture colaboreaza cu clientii sai pentru a-i ajuta sa devina mai performanti. Compania a realizat venituri nete de 21.6 miliarde USD in anul fiscal care s-a incheiat pe 31 august 2010. Website-ul global la companiei este www.accenture.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-achievement-romania/junior-achievement-si-accenture-folosesc-tehnologia-de-business-pentru-educatia-tinerilor