JCI Iaşi organizează 2 Conferinţe cu deschidere internaţională

Iasi - 7 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

JCI Iaşi invită mediul ONG şi mediul de afaceri la Conferinţele organizate în cadrul Multitwinning Project 2010. Conferinţele vor fi susţinute de liderul numărul 1 al organizaţiei, Preşedintele JCI Internaţional, Roland Kwemain, în 10 şi 11 Septembrie 2010

JCI Iaşi organizează 2 Conferinţe cu deschidere internaţională

Junior Chamber International începe în forţă toamna 2010 si pune Iaşul pe harta capitalelor culturale europene alaturi de Bruxelles, Stuttgart, Amsterdam si Tarragona! În perioada 10-12 Septembrie va avea loc cel mai mare eveniment cu deschidere internaţională (invitati din JCI Amsterdam, Bruxelles, Stuttgart si Tarragona), organizat de antreprenori pentru antreprenori.

Invitatul de onoare care va susţine două conferinţe alături de lideri din organizaţii, oameni de afaceri şi autorităţi locale este Preşedintele JCI INTERNATIONAL, Roland Kwemain.

Acesta va veni pentru prima dată în România, la Iaşi, pe data de 10 septembrie 2010. Doar în câteva cuvinte, se poate spune despre el că este un lider recunoscut de 5000 de comunităţi, din peste 100 de ţări, motto-ul pe care il promoveaza fiind “The impact of one“. Nominalizat de JCI Camerun, Roland a fost ales de-al 64-lea Presedinte Mondial al JCI la Congresul Hammamet, Tunisia in noiembrie 2009. El a absolvit cea de-a 18 editie a Japan Leadership Academy, fiind membru al JCI Foundation şi deţinător al Diplomei “Corporate Social Responsability and Sustainable Develpment” acordată de Banca Mondială.

Conferinţele “Beneficiile unei reţele internaţionale” si “Responsabilităţile si beneficiile unui lider - perspectivă internaţională” sunt oferite de către membrii JCI Iaşi ca recunoaştere pentru celelalte organizaţii non-guvernamentale si pentru mediul de afaceri local, generatori de valoare. Conferinţele sunt organizate în paralel cu programul care se va desfăşura in cadrul Multi-Twinning 2010, la care vor participa peste 20 de delegaţi internaţionali.

Ovidiu Sandu, preşedintele JCI Iaşi 2010 şi managerul Multi-Twinning 2010 a declarat că : „În toamna aceasta aducem la Iaşi atmosfera şi oportunităţile evenimentelor internaţionale JCI, ocazie excelentă de a interacţiona cu antreprenori si profesionişti europeni şi a construi împreună planuri de dezvoltare. Este important să fim activi în organizaţiile şi în afacerile noastre, dar in acelasi timp a devenit vital, din punct de vedere organizaţional să ne lărgim orizonturile şi sfera colaborărilor. Sunt încrezător că cele 2 evenimente iniţiate de JCI Iaşi cu sprijinul JCI Internaţional facilitează exact acest lucru!”

Aşadar, vă invităm să participaţi:

VINERI, 10 Septembrie, 19:00 – 20:30
Conferinţa „JCI: Beneficiile unei reţele internaţionale”, locaţie - Sala Galbena a Prefecturii Iaşi

Audienţa: Autorităţi locale, Oameni de afaceri

SÂMBĂTĂ, 11 Septembrie, 16.30-17.30
Conferinţa „Responsabilităţile şi beneficiile unui lider- perspectivă internaţională”, locaţie Sala Conferinţe (508), Corpul R al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”, strada Lăpuşneanu.

Audienţa: Studenţi, Masteranzi, Lideri ai organizaţiilor locale

Junior Chamber International (JCI) Iasi, este o organizatie nonguvernamentala care a fost infiintata in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri slab dezvoltat si neomogen a determinat crearea unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel sub umbrela unei asociatii care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking puternica cu un impact pozitiv asupra membrilor sai si a intregii comunitati.

Despre Junior Chamber Iasi

VINERI, 10 Septembrie, 19:00 – 20:30
Audienţa: Autorităţi locale, Oameni de afaceri

SÂMBĂTĂ, 11 Septembrie, 16.30-17.30