PRELUNGIREA PERIOADEI DE INSCRIERE LA TARGUL TINERILOR INTREPRINAZATORI

BUCURESTI - 9 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

- Junior Chamber International Romania şi Camera de Comerţ şi Industrie a României şi a Municipiului Bucureşti anunţă prelungirea perioadei de înscrieri la Târgul Tinerilor Întreprinzători până la data de 15 septembrie 2004, precum şi suplimentarea numărului de standuri subvenţionate.

PRELUNGIREA PERIOADEI DE INSCRIERE LA TARGUL TINERILOR INTREPRINAZATORI

Aceste decizii au fost luate în urma solicitărilor făcute de tineri întreprinzători, ce au aflat despre acest eveniment în urma campaniei desfăşurate la sfârşitul lunii august.
Vă reamintim că organizatorii subvenţionează 70% din costurile de participare pentru companii înfiinţate după 1999, dacă cel puţin unul dintre acţionari are vârsta mai mică de 40 de ani. Astfel, pentru doar 170 euro puteţi participa la întreg programul târgului şi puteţi expune intr-un stand de 6mp.

Despre Junior Chamber International

Târgul Tinerilor Întreprinzători se va desfăşura în perioada 5-10 octombrie în incinta Romexpo şi va oferi participanţilor si celor peste 35.000 de vizitatori aşteptaţi un pachet complex de seminarii, traininguri, workshopuri şi sesiuni de networking, organizate în colaborare cu instituţii financiar-bancare, firme de consultanţă, organizaţii neguvernamentale si personalităţi ale vieţii economice româneşti.
CALINESCU LOREDANA
loredanacalinescu@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-chamber-international/prelungirea-perioadei-de-inscriere-la-targul-tinerilor-intreprinazatori2