PREMII OFERITE PARTICIPANTILOR LA TARGUL TINERILOR INTREPRINZATORI

BUCURESTI - 8 octombrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Reprezentanti ai firmelor participante la Targul Tineriilor Intreprinzatori vor fi premiati in cursul zilei de azi, 8 octombrie, in cadrul unei receptii oferite de organizatorii acestui eveniment. Vor fi decernate premii pentru urmatoarele categorii: cel mai atractiv stand, cele mai multe vanzari/contracte incheiate, cea mai buna campanie de promovare, cea mai buna implicare in activitati organizatorice, cei mai tineri actionari, precum si un premiu pentru cei activi la seminariile si training-urile oferite in cadrul Targului Tinerilor Intreprinzatori.

Standurile de arte plastice prezente la Targul Tinerilor Intreprinzatori se bucura de un succes deosebit, atat din punctul de vedere al numarului de vizitatori, cat, mai ales, din prisma comercializarii produselor expuse.
Targul Tinerilor Intreprinzatori continua azi, 8 octombrie, seria de seminarii si workshop-uri, inceputa pe data de 5 octombrie, printr-un seminar pe tema „Romania si integrarea in Uniunea Europeana”, sustinut de reprezentanti ai Consiliului pentru Politici Economice, JCI, si printr-un seminar ce a avut ca subiect rolul jucat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in pregatirea companiilor romanesti in vederea aderarii la Uniunea Europeana. Va reamintim ca vizitatorii si participantii Targului Tinerilor Intreprinzatori pot participa in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, la toate seminariile, training-urile si workshop-urile ce vor avea loc in contextul acestui eveniment.
Un eveniment aparte il constituie sesiunea de Business Focus, destinata reprezentantilor frmelor expozante. Business Focus este un eveniment de networking ce urmareste identificarea oportunitatilor de afaceri intre participanti, a intereselor comune si la cunoasterea reciproca. Business Focus contribuie astfel la promovarea unui mediu de afaceri competitiv si transparent, creeaza punti de legatura intre oameni si afaceri, companii si industrii. Astazi, intre orele 16.00 -18.00 in Pavilionul 2 din Romexpo, 16 tineri oameni de afaceri diferiti, interactioneaza pentru a identifica oportortunitati de afaceri intre ei.
In cursul zilei de maine, 9 octombrie, participantii si vizitatorii Targului Tinerilor Intreprinzatori sunt invitati la o prezentare de companii (ce va avea loc in Hall of Fame, Pavilionul 2, Romexpo), la un seminar pe tema „Entrepreneurship Global Trends” si la un training ce are ca subiect strategia de construire a echipelor performante. Primul seminar se va desfasura intre orele 11.30 si 13.00 in sala TTI A din Pavilionul 2, pentru ca al doilea sa aiba loc intre orele 14.00 si 17.00 in aceeasi sala.

Despre Junior Chamber International

Târgul Tinerilor Întreprinzători – aflat la prima editie - se va desfasura in perioada 5-10 octombrie, in Pavilionul 2 din Romexpo, fiind un Uriaş Workshop, în care tinerii întreprinzători sunt invitaţi să-şi împărtăşească experienţa, să-şi cunoască viitorii parteneri, clienţi, finanţatori şi chiar angajaţi şi să înveţe de la cei care deja au reuşit. Targul Tinerilor Intreprinzatori poarta zodia diversitatii, aducand laolalata firme de consultanta, servicii, productie masiniunelete, artizanat, alimentatie, comert.
.
CALINESCU LOREDANA
loredanacalinescu@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-chamber-international/premii-oferite-participantilor-la-targul-tinerilor-intreprinzatori