TARGUL TINERILOR INTREPRINZATORI - SEMINARII SI TRAINING-URI GRATUITE

BUCURESTI - 6 octombrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Targul Tinerilor Intreprinzatori continua seria de seminarii si workshop-uri - inceputa ieri, 5 octombrie, printr-un training de vanzari oferit de Codecs, urmat de un seminar pe tema promovarii eficiente susinut de Kinecto si Romexpo. Va reamintim ca vizitatorii si participantii Targului Tinerilor Intreprinzatori pot participa in mod gratuit, in limita locurilor disponibile la toate seminariile, training-urile si workshop-urile ce vor avea loc in contextul acestui eveniment.

A doua zi a Targului Tinerilor Intreprinzatori a adus cu sine mai multi vizitatori, multe dintre firmele participante reusind sa comercializeze produse si servicii.
In cursul zilei de maine, 7 octombrie, participantii si vizitatorii Targului Tinerilor Intreprinzatori sunt invitati la un training antreprenorial de initiere in afaceri, aflat sub coordonarea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti. Acest training se va desfasura intre orele 10.00-16.00 in sala TTI B, in Pavilionul 2, Romexpo.
In cursul zilei de vineri, 8 octombrie, va fi initiata pentru reprezentantii firmelor expozante o sesiune de Business Focus. Business Focus este un eveniment de networking ce urmareste identificarea oportunitatilor de afaceri intre participanti, a intereselor comune si la cunoasterea reciproca. Business Focus contribuie astfel la promovarea unui mediu de afaceri competitiv si transparent, creeaza punti de legatura intre oameni si afaceri, companii si industrii. Vineri, intre orele 16.00 -18.00 in Pavilionul 2 din Romexpo, intre 18 si 24 de tineri oameni de afaceri diferiti, interactioneaza pentru a identifica oportortunitati de afaceri intre ei.

Despre Junior Chamber International

Târgul Tinerilor Întreprinzători – aflat la prima editie - se va desfasura in perioada 5-10 octombrie, in Pavilionul 2 din Romexpo, fiind un Uriaş Workshop, în care tinerii întreprinzători sunt invitaţi să-şi împărtăşească experienţa, să-şi cunoască viitorii parteneri, clienţi, finanţatori şi chiar angajaţi şi să înveţe de la cei care deja au reuşit. Targul Tinerilor Intreprinzatori poarta zodia diversitatii, aducand laolalata firme de consultanta, servicii, productie masiniunelete, artizanat, alimentatie, comert.
.
CALINESCU LOREDANA
loredanacalinescu@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-chamber-international/targul-tinerilor-intreprinzatori-seminarii-si-training-uri-gratuite