Club OAKI JUNIOR - Un nou loc de joaca, un nou spatiu ... un nou concept!

Brasov - 29 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Clubul Oaki Junior s-a redeschis intr-o noua locatie din Brasov . Cu un concept unic, echipa Oaki Junior va invita la petreceri ca-n povesti alaturi de printi si printese intr-o locatie ca-n povesti!

Club OAKI JUNIOR - Un nou loc de joaca, un nou spatiu ... un nou concept!

Clubul Oaki Junior s-a redeschis intr-o noua locatie din Brasov. Cu un concept unic, echipa Oaki Junior va invita la petreceri ca-n povesti alaturi de printi si printese intr-o locatie ca-n povesti! Si cum mai este putin pana la momentul mult asteptat de copii - sosirea lui Mos Craciun - Oaki Junior va pregateste suprize si momente feerice in cel mai nou loc de joaca si petreceri pentru copii din Brasov - Club OAKI JUNIOR.

Toti copiii sunt asteptati sa descopere un spatiu minunat si sa intre in lumea printeselor, a eroilor, a pompierilor si a cavalerilor alaturi de personaje din povesti si desene animate pentru copii: Printesa Sofia, Winnie the Pooh, Hook cel Nauc, Sportacus si Stefania, Rapunzel sau Tinkerbell ... Pentru parinti sau bunici, echipa Oaki a pregatit un spatiu generos si reconfortant deservit de bar si bucatarie proprie.

Pentru cei mai mici sau care asteapta pe Mos Craciun acasa, Oaki va ofera spre inchiriere Mos Craciuni, Craciunite , Reni si printese. Trebuie sa-i scrieti doar o scrisoare lui Mos Craciun si sa o trimiteti la Oaki Junior care va stabili cu parintii ora sosirii lui Mos Craciun.