Oaki - evenimente si petreceri copii de Craciun cu reni, craciunite si invitat special Mos Craciun

Brasov - 12 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Social

Oaki Club - Compania de organizari evenimente si petreceri de craciun pentru copii cu programe de animatie si divertisment personalizate. Inchiriere Mos Craciun, craciunite, reni, Alba ca Zapada, Craiasa Zapezii si alti animatori la petrecerile pentru copii organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Petreceri pentru copii de Craciun / inchiriere Mos Craciun

Petreceri pentru copii de Craciun / inchiriere Mos Craciun

Fie ca este vorba de petreceri copii de Craciun cu un numar mic de copii sau de evenimente corporate organizate pentru 500 de copii, Oaki Club este partenerul specializat in servicii, logistica, produse si programe de animatie si divertisment pentru copii. Va oferim programe de distractie/animatie special concepute pentru fiecare eveniment.

La petrecerile pentru copii de Craciun, Oaki Club va ofera animatori cu programe de animatie si divertisment - Alba ca Zapada, Craiasa Zapezii, craciunite, reni in gradinite, hoteluri, pensiuni, firme din Romania. Petrecerea de Craciun va avea ca invitat special pe Mos Craciun.

Mos Craciun va aduce daruri si va da sfaturi fiecarui copil invitat la petrecerea de Craciun. Cu barba sa impozanta, cu vocea tremuranda de trecerea anilor, cu mersul apasat si cu povetele izvorate din anii nenumarati pe care ii are, Mos Craciun de la Oaki va darui o parte din magia si spiritul Craciunului fiecarui copil sau invitat la petrecere.

Pe site-ul www.petrecerecraciun.ro veti gasi informatii complete despre produsele si serviciile destinate organizarii de evenimente si petreceri Craciun pentru copii.Cu ocazia sarbatorilor de Craciun echipa Oaki va ureaza liniste si fericire in suflete si numai clipe minunate alaturi de cei dragi!

CRACIUN FERICIT!