OakiClub - Organizari evenimente si petreceri copii in Romania

Brasov - 18 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Oaki Club anunta extinderea ariei de acoperire pentru organizarea de evenimente si petreceri pentru copii pentru cca 65% din teritoriul Romaniei.
OakiClub isi doreste sa vina in sprijinul parintilor si firmelor care organizeaza evenimente corporate si petreceri pentru copii printr-o oferta diversa de programe de animatie si divertisment, de personaje de animatie si servicii pentru distractia copiilor, toate acestea fiind prezentate pe www.e-petrecericopii.ro

Prin extinderea ariei de acoperire pentru organizarea de evenimente si petreceri pentru copii, OakiClub doreste sa ofere servicii de animatie si divertisment pentru copii cu un inalt nivel de profesionalism. Totodata, programele de animatie si divertisment au fost modificate conform sugestiilor venite din partea clientilor nostrii ( societati comerciale si persoane fizice ) avand in vedere ca acestea trebuie sa raspunda cat mai bine nevoilor clientilor si dorintei copiilor de a lua parte la petreceri si evenimente ce aduc cu ele o atmosfera de veselie, distractie si sarbatoare.

Prin noul site de petreceri pentru copii - www.e-petrecericopii.ro - au fost adaugate noi produse destinate evenimentelor organizate pentru copii si adolescenti , accentul fiind pus pe organizarea de petreceri tematice pentru copii si adolescenti.

Site-ul a fost completat si cu o sectiune unde atat copiii cat si parintii sunt invitati sa posteze solicitarile si sugestiile lor privind organizarea de evenimente si petreceri.

Prin aceste modificari, ne dorim ca site-ul www.e-petrecericopii.ro sa fie unul interactiv si in continua schimbare pentru a raspunde cat mai bine si profesionist nevoilor si dorintelor copiilor si parintilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-club-oaki/oakiclub-organizari-evenimente-si-petreceri-copii-in-romania