Super petreceri de Craciun pentru copii

Brasov - 22 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Oaki ® - Firma evenimente si petreceri de Craciun pentru copii cu reni, craciunite, Mos Craciun si programe de animatie si divertisment la petreceri de Craciun pentru copii anunta introducerea de noi personaje de poveste si scenarii la petreceri pentru copii de Craciun.

Citeste mai mult: Oaki ® - Petreceri pentru copii in Romania

La petreceri de Craciun pentru copii organizate cu ocazia sarbatorilor de Craciun 2012, Oaki® introduce noi programe de animatie si divertisment pentru copii la care adauga servicii complete ... teatru de papusi, face-painting, ateliere de creatie cu tematica aleasa, noi personaje inspirate din filmele pentru copii si scenarii diverse si personalizate in functie de nevoile clientilor..


Petreceri copii de Craciun. Pentru evenimentele si petrecerile de Craciun pentru copii, Oaki Club va recomanda animatori si personaje de poveste care ii vor organiza pe copiii participanti intr-un program de discojocuri si concursuri pe echipe sau individuale, trenulet, discoteca, picturi pe fata, ateliere tematice, creand o atmosfera de distractie si sarbatoare propice sosirii lui Mos Craciun.

Inchiriere Mos Craciun. Mos Craciun va aduce daruri si va da sfaturi fiecarui copil invitat la petrecerea de Craciun. Cu barba sa impozanta, cu vocea tremuranda de trecerea anilor, cu mersul apasat si cu povetele izvorate din anii nenumarati pe care ii are, Mos Craciun de la Oaki va darui o parte din magia si spiritul Craciunului fiecarui copil sau invitat la petrecere .

Pe site-ul www.petrecerecraciun.ro veti gasi informatii complete despre produsele si serviciile destinate organizarii de evenimente si petreceri Craciun pentru copii .

Cu ocazia sarbatorilor de Craciun, echipa Oaki va ureaza liniste si fericire in suflet si numai clipe minunate alaturi de cei dragi!

CRACIUN FERICIT!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-club-oaki/super-petreceri-de-craciun-pentru-copii