De 1 iunie, Junior Store şi Radio Argeş Expres îţi fac copilul fericit

Locul desfasurarii: Junior Store Curtea de Arges

Organizator: Junior Store

De 1 iunie, Junior Store şi Radio Argeş Expres îţi fac copilul fericit

Magazinul cu jucării Junior Store din Curtea de Argeş, împreună cu Radio Argeş Expres, i-au pregătit copilului tău o surpriză de 1 iunie. Ascultă Radio Argeş Expres în săptămâna 26 mai – 1 iunie, pune-l pe cel mic să sune  la 0248.727.020 după semnalul de concurs , ajută-l să răspundă corect la o întrebare şi va câştiga automat un cadou minunat de la Junior Store! Duminică, de 1 iunie, în cadrul emisiunii speciale de ziua copilului, de la 12:00 la 14:00, vom afla prin tragere la sorţi câştigătorii celor 4 mari premii surpriză.

 

Despre noi

Magazinul cu jucării Junior Store şi-a deschis porţile în Curtea de Argeş pe 15 august 2013. Situat pe principala arteră comercială a oraşului - bulevardul Basarabilor, numărul 96 - Junior Store este un concept modern şi inovator în peisajul magazinelor argeşene, oferind clienţilor posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de produse care acoperă toate dorinţele de joacă si nevoile educaţionale ale copiilor - de la maşinuţe şi păpuşi până la jocuri de grup, de creaţie sau educaţionale, toate la cele mai bune preţuri din oraş.

Magazinul cu jucării Junior Store este accesibil şi pentru comenzi online la adresa www.juniorstore.ro.

Pe lângă activităţile comerciale, Junior Store îşi propune să se implice în viaţa comunităţii prin iniţiative educaţionale pentru copii şi să devină un partener atât pentru părinţi cât şi pentru instituţiile implicate în creşterea şi educaţia copiilor. Junior Store are în portofoliu până acum ateliere de pictură pe ceramică, ouă de lemn, decoraţii din hârtie, globuri pentru bradul de Crăciun.

Magazinul de jucării Junior Store, B-dul Basarabilor, nr. 96, Curtea de Argeş (vis-a-vis de fosta Diverta)

Deschis zilnic de la 9.00 la 19.30

Persoana de contact: Oana Dinica

Telefon: 0723.391.374

Mail:office@juniorstore.ro

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de produsele comercializate, promoţii şi concursuri ne puteţi urmări pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagazinulJuniorStore

 

 

 

Despre STORE NO MORE

www.juniorstore.ro este un magazin online specializat pentru copii. Cele mai cunoscute brand-uri, cele mai bune preţuri, cele mai atractive oferte! Pe lângă activităţile comerciale, Junior Store îşi propune să se implice în viaţa comunităţii prin iniţiative educaţionale pentru copii şi să devină un partener atât pentru părinţi cât şi pentru instituţiile implicate în creşterea şi educaţia copiilor. www.facebook.com/MagazinulJuniorStore

Confirmare pana la data: 26 mai 2014

Participare: Intrare libera