Jurnalul National va prezinta un eveniment-unicat:

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Recuperarea melodiilor care au facut istorie in Cenaclul Flacara

Primul CD dintr-o lunga serie al carei obiectiv recuperator e editarea celor mai valoroase piese ale Cenaclului Flacara va fi lansat joia viitoare, pe 3 noiembrie, la Casa de Cultura a studentilor din Sectorul 1.

Proiectul este initiat de Jurnalul National, cu sprijinul Flacara si Intercont. Setul de cd-uri, a carei prima aparitie va sta la dispozitia Inflacaratilor incepind de joia viitoare, isi face intrarea publica intr-o formula eleganta sub toate aspectele, incepind cu calitatea inregistrarilor si terminind cu aspectul.
Proiectul editarii melodiilor Cenaclului e, in acest sens, un dublu eveniment: melodiile sunt imprimate dupa o tehnologie foarte noua pe un CD care are aspectul unui vinyl, intr-un gest care vrea sa pastreze intacta, pina la ultimele consecinte, savoarea timpului trecut.

Piesele isi fac aparitia publica intr-o maniera de referinta, dupa o lunga perioada in care bucatile muzicale etalon pentru Cenaclu au circulat "in ilegalitate", pe email-uri, pe casete sau cd-uri de guerila.

Muzica de fronda a generatiei in blugi, a carei revenire in forta isi are debutul saptamina viitoare, va avea ecou (deloc intimplator) la Casa de Cultura a Studentilor( Sala Preoteasa, Calea Plevnei 61, sector 1. ).Acolo a avut loc prima editie a Cenaclului.

Pentru cei care vor sa (re)descopere ce a insemnat fenomenul Flacara in termeni de atmosfera si de impact, prezenta la eveniment e asteptata din toata inima.

Despre Jurnalul NationalEvenimentul incepe la orele 18:00. Va asteptam cu vin fiert si muzica buna.

Anita Panait

0746 164 118
anita.panait@jurnalul.ro