Seminarul Digital Day - Integrarea IT&C: hard way or soft way?

BUCURESTI - 27 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Integrarea aduce cu sine o serie de noi reguli dar si multe semne de intrebare. O parte dintre ele au raspuns, altele isi vor afla solutia pe sistemul 'vazand si facand'. Ce se intampla, din acest punct de vedere, cu industria IT&C din Romania? Digital Day - un posibil raspuns.

Jurnalul National – Suplimentul IT – organizeaza maine, 28 noiembrie, seminarul Digital Day – “Integrare hard & integrare soft”. Evenimentul va avea loc la World Trade Center, sala Seul, incepand de la ora 9 si se bucura de participarea unor personalitati de marca din domeniul IT&C din Romania: Ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, Catalin Marinescu, Presedinte IGCTI, Valentin Negoita, Presedinte APDETIC.
Acestia, impreuna cu reprezentanti ai companiilor Epson, Intel, Flamingo si Softwin, vor participa la prima discutie a zilei dezbatand teme precum: export vs. import, cresterea vanzarilor, zone de influenta romaneasca si predictii pentru anul 2007.
In partea a doua a seminarului, vorbitorii – reprezentanti ANRC, Romtelecom, UPC, Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote – vor aborda teme ce privesc telecomunicatiile: colectarea si stocarea datelor referitoare la convorbirile telefonice, alinierea tarifelor de interconectare, roaming si, de asemenea, predictiile anului 2007. Discutia va fi moderata de domnul Varujan Pambuccian, Presedintele Comisiei IT&C a Camerei Deputatilor.

Despre Jurnalul National

Pentru informatii suplimentare despre acest eveniment precum si pentru acreditari, contactati:
Jurnalul National
Ruxandra PRedescu - Coordonator PR
M: 0748 148 700
ruxandra.predescu@jurnalul.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jurnalul-national2/seminarul-digital-day-integrarea-it-c-hard-way-or-soft-way