jwsteakhouse    

Comunicate de presa si evenimente pe tema jwsteakhouse

 • jwsteakhouse. JW Marriott – Inaugurarea JW Steakhouse rafinament modern şi încântare pentru gurmanzi

  jwsteakhouse

  Bucuresti - 8 April 2011

  Comunicat de JW Marriott

  JW Marriott Grand Hotel redeschide restaurantul principal al hotelului după şase luni de pregătiri intense şi o investiţie considerabilă. Momentul inaugurării a fost marcat cu o degustare de cinci stele a noului meniu, la care au participat pe ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jwsteakhouse , marriott

  Vezi toate comunicatele de presa despre jwsteakhouse

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul jwsteakhouse.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la jwsteakhouse. Informatiile despre jwsteakhouse cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul jwsteakhouse, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la jwsteakhouse, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.