24 decembrie este zi liberă pentru toți angajații JYSK

BUCURESTI - 20 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

Toți angajații JYSK din România au și anul acesta liber pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului. Este cel de-al patrulea an în care compania scandinavă a decis să-și răsplătească angajații pentru eforturile depuse pe parcursul anului oferindu-le o zi liberă în Ajunul Crăciunului.

24 decembrie zi libera angajati JYSK

24 decembrie zi libera angajati JYSK

 Decembrie este o lună importantă pentru toți retailerii, este luna cumpărăturilor, în care clienții caută produse pentru casele lor sau pentru a le face cadou celor dragi. Mulți clienți lasă cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri. Credem însă că pentru fiecare dintre noi este foarte important să fim acasă cu familia în această perioadă din an, iar angajații noștri sunt foarte bucuroși că potpetrece Ajunul cu cei dragi.  

Alex Bratu, Country Manager JYSK România, Bulgaria și Turcia

Toți angajații JYSK din România au și anul acesta liber pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului. Este cel de-al patrulea an în care compania scandinavă a decis să-și răsplătească angajații pentru eforturile depuse pe parcursul anului oferindu-le o zi liberă în Ajunul Crăciunului.

Astfel, toate cele 129 de magazine din România și sediul central vor fi închise pe 24 și 25 decembrie 2022, inclusiv departamentul de Serviciu Clienți.

Compania a luat decizia de a închide toate magazinele pe 24 decembrie pentru ca angajații să poată petrece ziua de Ajun alături de familiile și prieteni și pentru a putea face pregătiri pentru Crăciun.

„Decembrie este o lună importantă pentru toți retailerii, este luna cumpărăturilor, în care clienții caută produse pentru casele lor sau pentru a le face cadou celor dragi. Mulți clienți lasă cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri. Credem însă că pentru fiecare dintre noi este foarte important să fim acasă cu familia în această perioadă din an, iar angajații noștri sunt foarte bucuroși că potpetrece Ajunul cu cei dragi. Au lucrat cu dăruire tot anul, au avut rezultate grozave, iar acesta este modul nostru de a le mulțumi pentru implicarea lor”, a declarat Alex Bratu, Country Director JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Programul de Crăciun al magazinelor JYSK

Programul magazinelor JYSK în perioada sărbătorilor de Crăciun va fi următorul:

Vineri, 23 decembrie - program normal de lucru

Sâmbătă, 24 decembrie – închis

Duminică, 25 decembrie – închis

Luni, 26 decembrie – program normal de lucru

Clienții care caută cadouri de Crăciun sau doresc achiziționeze produse de Crăciun în magazinele JYSK pot face acest lucru până vineri, 23 decembrie 2022 inclusiv. Magazinele se vor deschide luni, 26 decembrie, cu programul normal de lucru.

Programul de lucru al fiecărui magazin poate fi găsit aici: https://jysk.ro/magazinele-jysk

Despre JYSK Romania SRL

JYSK îşi are rădăcinile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK are peste 3100 magazine şi 28.500 de angajaţi în 48 de ţări.
JYSK doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Compania este deținută de familia fondatorului original, Lars Larsen, și face parte din Lars Larsen Group.
Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/24-decembrie-este-zi-libera-pentru-toti-angajatii-jysk