Armonie și pace cu noua colecție JYSK Nordic Mood pentru Vara 2021

BUCURESTI - 23 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Într-o lume haotică și agitată, casa este locul în care ne găsim liniștea și echilibrul. Noua colecție Nordic Mood pe care JYSK a pregătit-o pentru Vara 2021 este menită să transforme casa într-un loc liniștit și calm.

Colectia Nordic Mood JYSK 2021

Colectia Nordic Mood JYSK 2021

 Produsele colecției Nordic Mood urmează un trend care este popular în ultima vreme, cel al decorațiunilor cu aspect artizanal, natural. De exemplu, castronul JO din ceramic de culoare albastru deschis are o formă neregulată, un aspect asemănător cu cel al produselor realizate de mână. Coșul EIRIK, realizat din iarbă de mare împletită, are un aspect natural. 

Tina Nymann, Category Buyer Homeware la JYSK.

Incertitudinea este un sentiment cu care mulți dintre noi suntem familiari în acest moment. Lumea pare un loc agitat, prin care ne luptăm pentru a ne găsi propriul drum. Atunci când suntem acasă, însă, ne dorim să lăsăm neliniștile deoparte, să ne găsim liniștea, să trăim armonios și să uităm de lucrurile negative din jurul nostru.

Conceptul noii colecții Nordic Mood propusă de JYSK pentru sezonul estival este de a restabili armonia în casele noastre. Prin culorile sale calme, produsele din noua colecție îmbie la relaxare. Colecția ajunge în magazinele JYSK la finalul lunii aprilie.

“Produsele colecției Nordic Mood urmează un trend care este popular în ultima vreme, cel al decorațiunilor cu aspect artizanal, natural. De exemplu, castronul JO din ceramic de culoare albastru deschis are o formă neregulată, un aspect asemănător cu cel al produselor realizate de mână. Coșul EIRIK, realizat din iarbă de mare împletită, are un aspect natural”, spune Tina Nymann, Category Buyer Homeware la JYSK.

Focus catre sustenabilitate

Sustenabilitatea este un aspect important al colecției. Cutiile de depozitare BJORK sunt realizate din hârtie reciclată și sunt disponibile în două dimensiuni: o cutie mare și una mică. Covorul KEJSERKRONE este realizat din bucăți de piele reciclată și este foarte potrivit pentru o bucătărie sau un hol în stil rustic.

JYSK adduce în gamă și noile traiste NILS, realizate din poliester si bumbac reciclat. Produsul este disponibil în trei culori: gri antracit, kaki și terracotta.

“Este o traistă de cumpărături foarte spațioasă, care poate fi folosită în mai multe scopuri. Inscripția de pe material reprezintă noul nostru slogan de sustenabilitate: LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS”, spune Tina. 

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 51 de ţări.
În Germania se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.