Cei mai talentați angajați JYSK au fost răsplătiți cu mașini

BUCURESTI - 25 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, HR

Live site

Patru angajați JYSK au primit o supriză din partea companiei. Pentru performanțele înregistrate anul acesta în activitatea lor, au fost răsplătiți cu un cadou substanțial: câte o mașină nou-nouță pe care să o conducă timp de un an.

Cei mai talentati angajati JYSK

Cei mai talentati angajati JYSK

 Pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii, trebuie să avem cei mai buni angajați. Răsplătirea performanțelor foarte bune este metoda prin care îi motivăm pe angajații noștri să crească și să devină din ce în ce mai buni. 

Alex Bratu, Country Manager JYSK România

 

Un chestionar intern realizat printre angajații grupului scandinav JYSK Nordic a arătat că angajații JYSK România sunt cei mai fericiți angajați JYSK din lume.


Marți seară, patru directori de magazin au primit o surpriză care să îi facă și mai fericiți. În cadrul unei ceremonii de premiere, JSYK România a celebrat cei mai talentați patru angajați din țară și le-a oferit distincția “Talentul anului”. Pe lângă acest titlu, fiecare dintre cei patru a primit câte o mașină Skoda Fabia nou-nouță, pe care să o folosească timp de un an. Premiile au fost oferite în semn de recunoaștere a meritelor pe care le-au avut pe parcursul anului trecut în creșterea performanțelor companiei JYSK. Pentru cei patru, surpriza a fost una de proporții, iar premiul a fost pe deplin meritat.

 

“Pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii, trebuie să avem cei mai buni angajați. Răsplătirea performanțelor foarte bune este metoda prin care îi motivăm pe angajații noștri să crească și să devină din ce în ce mai buni. Este una dintre filozofiile JYSK”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România.


Cei patru câștigători sunt directorii de magazin Anca Golban din JYSK Timișoara, Coca Chilian din JYSK Satu Mare, Anamaria Marin din JYSK Constanța și Mihăiță Dumitrache din JYSK Vulcan.


“Cei patru reprezină exemple a ceea ce ne dorim să vedem la toți managerii din JYSK. Sunt concentrați pe nevoile clientilor și au rezultate care aduc beneficii companiei. De aceea, ne-a făcut o deosebită plăcere să îi premiem cu distincția Talentul Anului în JYSK România. Cu siguranță merită!”, a continuat Alex Bratu.  

 

Criteriile care au stat la baza alegerii celor mai talentați patru angajați JYSK au fost atractivitatea magazinului, rezultatele auditelor, turnover-ul și EBIT-ul.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.