Culori puternice în noua colecție JYSK Nordic Mood din vară 2020

BUCURESTI - 20 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Noua colecție de accesorii și decorațiuni Nordic Mood pentru vara 2020 include piese în culori puternice, care atrag privirile, și elemente creative care să risipească monotonia.

Nordic Mood vara 2020

Nordic Mood vara 2020

 Cu decorațiunile din noua colecție am vrut să aducem mai multă luminozitate și eleganță în locuințele clienților noștri. Obiectele decorative, materialele textile și culorile atractive împrospătează vizual diverse colțuri ale casei.  

Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

Noua colecție de accesorii și decorațiuni Nordic Mood pentru vara 2020 include piese în culori puternice, care atrag privirile, și elemente creative care să risipească monotonia.

Culori precum piersică și verde mentă sunt predominante în noua colecție Nordic Mood din vara 2020, care este inspirată din tematica "insta emotions", o tematică ce pune accent pe creativitate și elemente care să atragă atenția.  

"Cu decorațiunile din noua colecție am vrut să aducem mai multă luminozitate și eleganță în locuințele clienților noștri. Obiectele decorative, materialele textile și culorile atractive împrospătează vizual diverse colțuri ale casei", spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

Colecția include decorațiuni ce pot fi folosite atât pentru spațiul interior, cât și pentru decorarea balconului, terasei sau grădinei. De exemplu, lampa cu bateria VILLY, cu LED, poate fi mutată oriunde ai nevoie de o atmosferă caldă și plăcută, fie că este în interior sau exterior. În plus, este economică datorită becului LED. O altă decorațiune interesantă este ornamentul TRULS în formă de piramidă, realizat din sticlă. Datorită formei și materialului, lumina diferită în care este așezat îi conferă un efect interesant. 

Pentru cei care își doresc un colț confortabil cu obiecte textile, care să îi și înveselească prin culori optimiste, colecția include perna deco TUSENFRYD și pătura matlasată MAIGULL. Decorul este completat de vaza MAGNUS din sticlă, cu un look metalic și o formă organică, accentuată. 

Toate piesele colecției sunt disponibile începând din luna mai în magazinele JYSK și în magazinul online.

Colecția Nordic Mood Vara 2020 include următoarele produse:

Măsuță de colț RANDERUP roz

Ghiveci FERGUS alb

Plantă artificială GODSKE

Coș depozitare JARLE

Vază MAGNUS

Lumânare PALLE

Lampă cu baterii VILLY

Ornament TRULS

Pătură matlasată MAIGULL

Pernă deco TUSENFRYD

Pernă deco KLEMATIS

Coș împletit ERIN      

Nordic Mood este o colecție recurentă lansată de JYSK de patru ori pe an, care include decorațiuni ce urmează trendurile momentului. Scopul colecției este de a pune accent pe noutățile sezonului și de a-i inspira pe clienții aflați în căutare de idei pentru decorarea locuinței.

Imagini la rezoluție de print găsiți aici.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,700 de magazine şi 23.000 de angajaţi în 52 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 4.2 miliarde euro.