JYSK aniversează 40 de ani de existență prin extinderea într-o nouă țară, Irlanda

BUCURESTI - 2 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail

Live site

Pe 2 aprilie se împlinesc 40 de ani de când JYSK a deschis primul magazin în orașul Aarhus. De atunci, expansiunea a fost piatra de temelie a companiei scandinave. Prin urmare, pentru a marca cei 40 de ani de existență, JYSK sărbătorește cu deschiderea primului magazin din Irlanda.

JYSK sarbatoreste 40 de ani si deschide in Irlanda

Cred că cel mai potrivit mod prin care puteam puncta aniversarea noastră de 40 de ani este prin adăugarea unei noi țări pe harta celor în care avem deja magazine. Expansiunea a făcut întotdeauna parte din ADN-ul JYSK, încă de la deschiderea primului magazin, în urmă cu 40 de ani. Irlanda era ultima țară mare din Europa în care locuitorii nu aveau până acum oportunitatea de a merge la un magazin JYSK local.

Lars Larsen, fondatorul JYSK.

Au trecut 40 de ani de când fondatorul JYSK, Lars Larsen, a primit primii pentru prima dată clienți în magazinul JYSK din Silkeborgvej în Aarhus, Danemarca, pe 2 aprilie 1979.

Acum, 40 de ani mai târziu, clienții pot vedea și achiziționa produsele JYSK din peste 2700 de magazine, în 52 de țări din toată lumea.

Ca o continuare naturală a expansiunii JYSK, compania marchează aniversarea a 40 de ani printr-o ceremonie de inaugurare a primului magazin din Irlanda, cea de-a 52-a țară care intră în portofoliul JYSK.

“Cred că cel mai potrivit mod prin care puteam puncta aniversarea noastră de 40 de ani este prin adăugarea unei noi țări pe harta celor în care avem deja magazine. Expansiunea a făcut întotdeauna parte din ADN-ul JYSK, încă de la deschiderea primului magazin, în urmă cu 40 de ani. Irlanda era ultima țară mare din Europa în care locuitorii nu aveau până acum oportunitatea de a merge la un magazin JYSK local”, a spus fondatorul JYSK, Lars Larsen.

15 magazine noi sunt planificate

Lars Larsen a tăiat astăzi panglica la deschiderea oficială a primului magazin JYSK din Irlanda, aflat în orașul Naas, la aproximativ 40 de km de Dublin.

La deschiderea de pe 2 aprilie au participat Ambasadorul Danemarcei în Irlanda, Uffe Baslev, și primarul orașului Naas, Billy Hillis.

“Vestea că am deschis un prim magazin în Irlanda a stârnit interesul presei locale, de aceea cred că mulți clienți vor dori să vină în magazin și să sărbătorească alături de noi acest moment special” a mai spus Lars Larsen.

“Suntem bucuroși că acum clienții din Irlanda vor avea acces la sortimentul și cultura noastră scandinavă, care au fost elemente cheie ale succesului JYSK în celelalte țări. Atunci când ne uităm la ce se întâmplă în piață, avem așteptări mari de la expansiunea JYSK în Irlanda” încheie Lars Larsen.

Pentru început, panul companiei este să inaugureze 15 magazine în Irlanda și să creeze 200 de poziții noi în acest proces.

Un nou magazin și în România

Tot săptămâna aceasta, pe 4 aprilie, JYSK inaugurează un nou magazin și în România, în Constanța, unde compania avea deja o unitate deschisă în urmă cu cinci ani. Noul magazin JYSK din Constanța se va deschide pe Șoseaua Mangalia nr. 195A. Odată cu deschiderea noului magazin, compania ajunge la 74 de unități în România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-aniverseaza-40-de-ani-de-existenta-prin-extinderea-intr-o-noua-tara-irlanda