JYSK continuă expansiunea și deschide magazinul cu numărul 101 în Pitești

BUCURESTI - 29 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK România deschide un nou magazin în Pitești pe 1 iulie 2021, ajungând astfel la o rețea de 101 de magazine în România. JYSK Pitești Vivo este cel de-al treilea magazin pe care retailerul îl are în Pitești. Amplasat pe Calea Bucuresti nr. 36, în Centrul Comercial Vivo Pitești, noul magazin are o suprafață totală de 1400 mp.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Pitesti

JYSK inaugureaza un nou magazin in Pitesti

 Chiar acum o lună treceam de pragul de 100 de magazine în România și ne bucurăm să anunțăm atât de repede inaugurarea unui nou magazin. Cele două magazine pe care le avem în Pitești, oraș în care activăm de peste 8 ani, performează foarte bine, de aceea am decis să ne extindem cu o nouă unitate în oraș, într-o zonă pe care nu o acopeream până acum. Magazinul va fi amenajat după noul nostru concept Store 3.0, care este primitor și care pune în evidență mai bine produsele. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria

Chiar acum o lună treceam de pragul de 100 de magazine în România și ne bucurăm să anunțăm atât de repede inaugurarea unui nou magazin. Cele două magazine pe care le avem în Pitești, oraș în care activăm de peste 8 ani, performează foarte bine, de aceea am decis să ne extindem cu o nouă unitate în oraș, într-o zonă pe care nu o acopeream până acum. Magazinul va fi amenajat după noul nostru concept Store 3.0, care este primitor și care pune în evidență mai bine produsele. În plus, amplasarea îl face ușor accesibil pentru locuitorii din zona centrală. În noul magazin JYSK din Centrul Comercial Vivo Pitești, clienții vor găsi o gamă variată de produse pentru casă, precum mobilier interior, mobilier exterior, decorațiuni, produse pentru baie, saltele, perne, plăpumi și lenjerii de pat, iar în săptămâna deschiderii vom avea și oferte speciale, cu prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în toate cele trei magazine JYSK din Pitești, în perioada 1 – 7 iulie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, ghivece, umbrele de soare, pavilioane de grădină și mobilier de interior.

“Așteptăm cu entuziasm ziua deschiderii, pentru care echipa magazinului s-a pregătit îndelung. Deschiderea unui magazin nou este un moment de sărbătoare pentru noi, dar implică și foarte multă muncă. Atunci când vezi că magazinul arată impecabil, când știi că ai stocurile pregătite și rafturile pline, iar fiecare coleg știe ce trebuie să facă, toată această muncă din spate este încununată de satisfacții, iar clienții sunt mulțumiți. Îi așteptăm așadar pe clienți să ne viziteze și să profite de ofertele foarte bune de la deschidere”, spune Marinela Viorica Manea, Director de Magazin JYSK Pitești Vivo.

JYSK Pitești Vivo va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 22.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Pitesti , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro

 

Despre JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 100 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 51 de ţări.
În Germania se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.