JYSK deschide două magazine noi în București și Pașcani și ajunge la 103 magazine

BUCURESTI - 20 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează pe 22 iulie două magazine noi și ajunge la o rețea de 103 unități în România. Cele două magazine se vor deschide în București, pe strada Prelungirea Ghencea nr 89B, și în Pașcani, pe Calea Romanului nr. 1.

JYSK inaugureaza doua magazine noi si ajunge la 103 magazine

JYSK inaugureaza doua magazine noi si ajunge la 103 magazine

 Avem o vară plină, ceea ce ne bucură, pentru că ajungem aproape de clienții din mai multe orașe și aducem alături de noi mai mulți colegi. Am trecut de pragul de 100 de magazine la începutul lunii iunie, am deschis apoi un nou magazin în Pitești, iar acum inaugurăm două magazine în aceeași zi. Sărbătorim ambele deschideri cu o săptămână de oferte speciale foarte bune, care vor fi valabile în cele două magazine, JYSK București Prelungirea Ghencea și JYSK Pașcani.  

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria

“Avem o vară plină, ceea ce ne bucură, pentru că ajungem aproape de clienții din mai multe orașe și aducem alături de noi mai mulți colegi. Am trecut de pragul de 100 de magazine la începutul lunii iunie, am deschis apoi un nou magazin în Pitești, iar acum inaugurăm două magazine în aceeași zi. Sărbătorim ambele deschideri cu o săptămână de oferte speciale foarte bune, care vor fi valabile în cele două magazine, JYSK București Prelungirea Ghencea și JYSK Pașcani. Este o ocazie foarte bună pentru clienți să achiziționeze produse pentru casă la un preț mai bun, mai ales că în magazine au sosit și noile colecții, precum colecția de decorațiuni pentru Toamna 2021, colecția nouă de lenjerii de pat și cea de textile pentru casă”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în cele două magazine noi, JYSK București Prelungirea Ghencea și JYSK Pașcani, în perioada 22 – 28 iulie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, produse pentru baie și mobilier de interior.

JYSK București Prelungirea Ghencea va funcționa începând cu 22 iulie de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00. Magazinul se află pe strada Prelungirea Ghencea nr 89B, Sector 6, București, și are o suprafață totală de 1100 mp.

JYSK Pașcani își deschide porțile pe 22 iulie, în Calea Romanului nr. 1, Pașcani. Cu o suprafață de 1270 mp, este primul magazin JYSK din orașul Pașcani și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00-20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00. 

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Pascani și www.JYSK.ro/Bucuresti , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro. 

 

Despre JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 101 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

 

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 51 de ţări.
În Germania se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.