JYSK deschide un magazin în Câmpulung Muscel și ajunge la 131 de magazine în România

BUCURESTI - 27 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, deschide la finalul lunii martie un nou magazin în Câmpulung Muscel și ajunge la 131 de unități în țară. Magazinul din Câmpulung Muscel va fi inaugurat cu un eveniment special joi, 30 martie 2023.

JYSK Campulung Muscel

JYSK Campulung Muscel

 . În Câmpulung Muscel ajungem pentru prima dată și ne bucurăm că putem aduce produsele și ofertele JYSK mai aproape de locuitorii de aici. Credem că proximitatea este importantă pentru clienți, de aceea strategia noastră este să deschidem cât mai multe magazine fizice, pentru a fi mai aproape de consumatori. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, deschide la finalul lunii martie un nou magazin în Câmpulung Muscel și ajunge la 131 de unități în țară. Magazinul din Câmpulung Muscel va fi inaugurat cu un eveniment special joi, 30 martie 2023.

Amplasat pe Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6, noul magazin are o suprafață totală de 1400 mp și va funcționa de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Pentru a marca inaugurarea, JYSK a pregătit un eveniment special pe 30 martie, în ziua deschiderii, cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile doar în Câmpulung Muscel.

“Obiectivul JYSK este de a ajunge la 200 de magazine în România. Căutăm spații atât în orașe în care nu suntem încă prezenți, cât și orașe în care avem deja magazine, dar există potențial pentru mai multe magazine JYSK. În Câmpulung Muscel ajungem pentru prima dată și ne bucurăm că putem aduce produsele și ofertele JYSK mai aproape de locuitorii de aici. Credem că proximitatea este importantă pentru clienți, de aceea strategia noastră este să deschidem cât mai multe magazine fizice, pentru a fi mai aproape de consumatori”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Câmpulung Muscel este amenajat conform noului concept Store 3.0. Podelele din lemn de culoare deschisă, un nou sistem de iluminat care economisește energie și culorile discrete sunt elemente importante ale noului design. În perioada următoare, compania va reamenaja toate magazinele mai vechi și le va moderniza conform conceptului actual.

“Eu și întreaga echipă a magazinului așteptăm cu nerăbdare deschiderea. Locuitorii din Câmpulung Muscel și din localitățile apropiate vor găsi în magazinul nostru o selecție atractivă de produse care să le înfrumusețeze casele și grădinile. În plus, cei care au nevoie de sfaturi pentru a găsi cele mai potrivite soluții pot cere cu încredere ajutorul asistenților de vânzare JYSK, care cunosc produsele și sunt întotdeauna pregătiți să ofere informații”, spune Maria Nițulescu, Store Manager JYSK Câmpulung Muscel.

Noua gamă de mobilier de grădină

Timp de o săptămână, între 30 martie și 5 aprilie, JYSK a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile doar în magazinul din Câmpulung Muscel.

Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, printre care mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă, produse pentru baie, perdele și draperii, lenjerii de pat. Reducerile ajung până la 75%.

Printre ofertele speciale se numără și reduceri la noua gamă de mobilier și accesorii de grădină, astfel încât clienții pot beneficia de prețuri mai mici la seturi de terasă, mese și scaune de grădină, umbrele de soare, șezlonguri, perne de grădină, ghivece, lămpi solare și felinare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-deschide-un-magazin-in-campulung-muscel-si-ajunge-la-131-de-magazine-in-romania