JYSK deschide un nou magazin în Târgoviște și ajunge la 130 de magazine în România

BUCURESTI - 20 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Retailerul scandinav JYSK continuă planurile de expansiune în România și inaugurează al doilea magazin din Târgoviște, ajungând astfel la o rețea de 130 de unități în țară. JYSK Târgoviște Micro 6 se deschide oficial pe 23 februarie 2023, în cadrul unui eveniment special de deschidere.

JYSK Targoviste Micro 6

JYSK Targoviste Micro 6

 Suntem bucuroși că am găsit un spațiu potrivit pentru conceptul nostru de magazin, Store 3.0, care este mai modern și oferă o experiență mai plăcută pentru clienți. Același concept este prezent și în primul magazin din Târgoviște, care a fost modernizat în vara trecută. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

Retailerul scandinav JYSK continuă planurile de expansiune în România și inaugurează al doilea magazin din Târgoviște, ajungând astfel la o rețea de 130 de unități în țară. JYSK Târgoviște Micro 6 se deschide oficial pe 23 februarie 2023, în cadrul unui eveniment special de deschidere.

Noul magazin JYSK din Târgoviște se află pe Bulevardul Unirii nr. 6, în cartierul Micro 6, Târgoviște, și are o suprafață totală de 1250 mp. Magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.

 

“JYSK a ajuns pentru prima dată în Târgoviște în anul 2017. Am avut atunci o deschidere de succes, era primul nostru magazin din Dâmbovița, iar clienții au fost încântați. Au urmat Titu și Moreni, iar acum, iată, a venit momentul pentru cel de-al doilea magazin din Târgoviște. Suntem bucuroși că am găsit un spațiu potrivit pentru conceptul nostru de magazin, Store 3.0, care este mai modern și oferă o experiență mai plăcută pentru clienți. Același concept este prezent și în primul magazin din Târgoviște, care a fost modernizat în vara trecută”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

 

Pregătiți pentru sezonul de grădină

Încă din ziua deschiderii, în noul magazin din Târgoviște clienții vor găsi și produse din noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Colecția abia a sosit în magazinele JYSK și va avea prețuri speciale timp de o săptămână, pentru a sărbători noul magazin.

Astfel, între 23 februarie 2023 și 1 martie 2023, clienții vor beneficia de reduceri până la 60% la seturi de terasă, mese și scaune de grădină, umbrele de soare, produse pentru camping, ghivece, lămpi solare și multe altele. Pentru sezonul 2023, JYSK a introdus în sortiment mai multe produse de grădină cu aspect natural, care este în ton cu noile trenduri ale designului scandinav.

Ofertele speciale de deschidere ajung până la 75%, sunt valabile doar în magazinul JYSK Târgoviște Micro 6 în perioada 23 februarie – 1 martie 2023 și includ, pe lângă mobilierul de grădină, articole de mobilier interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă.

“Echipa magazinului așteaptă cu nerăbdare să îi primească pe clienți la deschidere. Suntem încântați de felul în care arată magazinul, după ce în ultimele săptămâni am lucrat la amenajarea lui și la pregătirea stocurilor. Expunerea produselor este atractivă, atmosfera generală din magazin este una primitoare, iar clienților le este ușor să găsească articolele pe care și le doresc. Pentru cei care doresc informații sau ajutor în alegerea celor mai potrivite produse, colegii noștri sunt mereu gata să vină în ajutor. Ne vedem în magazin începând cu 23 februarie!”, spune Cosmin Stoica, Store Manager JYSK Târgoviște Micro 6.

Despre JYSK România

JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină. Cu peste 3.200 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 30.000 de angajați. JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 44 miliarde DKK în anul financiar 2021/22.

JYSK a avut o cifră de afaceri de 4,87 miliarde EUR in anul financiar 2021/22. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 130 de magazine în România.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK îşi are rădăcinile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK are peste 3100 magazine şi 28.500 de angajaţi în 48 de ţări.
JYSK doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Compania este deținută de familia fondatorului original, Lars Larsen, și face parte din Lars Larsen Group.
Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-deschide-un-nou-magazin-in-targoviste-si-ajunge-la-130-de-magazine-in-romania