JYSK deschide un nou magazin în Târgu Mureș și ajunge la 143 de magazine în România

BUCURESTI - 1 iulie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK, lanțul scandinav de mobilier și accesorii pentru casă, inaugurează un nou magazin în Târgu Mureș, ajungând la 143 de magazine în România. Noul magazin va fi inaugurat joi, pe 4 iulie 2024, în incinta Plaza M din Strada Gheorghe Doja nr. 243, Târgu Mureș.

JYSK Targu Mures

JYSK Targu Mures

 Târgu Mureș este cel de-al patrulea oraș în care am deschis un magazin în primul an în care JYSK a intrat pe piața din România, acum 17 ani. De atunci, magazinul a fost în topul vânzărilor, ceea ce ne arată că locuitorii din Târgu Mureș apreciază produsele și serviciile noastre. Suntem bucuroși că acum, cu un al doilea magazin în oraș, vom fi mai aproape de un număr și mai mare de clienți. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria

JYSK, lanțul scandinav de mobilier și accesorii pentru casă, inaugurează un nou magazin în Târgu Mureș, ajungând la 143 de magazine în România. Noul magazin va fi inaugurat joi, pe 4 iulie 2024, în incinta Plaza M din Strada Gheorghe Doja nr. 243, Târgu Mureș.

Cu o suprafață totală de 1250 mp, JYSK Târgu Mureș din Plaza M este cel de-al doilea magazin JYSK din oraș și va funcționa de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00.

Pentru a celebra deschiderea, JYSK a pregătit pentru clienți un eveniment special în prima zi de funcționare a magazinului, 4 iulie, începând cu ora 10:00, cu multe surprize și reduceri speciale de deschidere. Clienții sunt așteptați cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere de până la 75% la peste 2000 de produse.

“JYSK și-a propus să fie prima opțiune a clienților atunci când își mobilează sau decorează casa, iar pentru a ne îndeplini acest obiectiv credem că este important să avem o prezență fizică puternică, astfel încât fiecare client să aibă un magazin JYSK aproape de el. Târgu Mureș este cel de-al patrulea oraș în care am deschis un magazin în primul an în care JYSK a intrat pe piața din România, acum 17 ani. De atunci, magazinul a fost în topul vânzărilor, ceea ce ne arată că locuitorii din Târgu Mureș apreciază produsele și serviciile noastre. Suntem bucuroși că acum, cu un al doilea magazin în oraș, vom fi mai aproape de un număr și mai mare de clienți”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Peste 2000 de produse la prețuri speciale

Campania cu oferte speciale de deschidere este valabilă timp de o săptămână, între 4 și 10 iulie 2024, doar în noul magazin JYSK Târgu Mureș din Strada Gheorghe Doja nr. 243.

Peste 2000 de produse pentru casă vor avea prețuri mai mici, iar reducerile ajung până la 75%. Clienții care vor vizita magazinului vor putea achiziționa la prețuri speciale o gamă variată de produse: saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, mobilier de interior, mobilier de exterior, decorațiuni și textile pentru casă.

“Ne-am pregătit temeinic pentru deschiderea de pe 4 iulie și suntem nerăbdători să vedem cât mai mulți clienți care ne trec pragul. Noul magazin arată foarte bine, este amplasat într-o zonă accesibilă, iar echipa este încântată de tot ce a învățat până acum și abia așteaptă să ofere cele mai bune sfaturi clienților. Îi așteptăm în magazin pe toți cei care caută o ofertă excelentă pentru produse scandinave moderne, confortabile și de calitate”, spune Cristi Lupu, Store Manager JYSK Târgu Mureș din Plaza M, care a fost promovat din funcția de Deputy Store Manager JYSK în Brașov.

Noua colecție de decorațiuni Nordic Mood pentru vară

În magazinul JYSK Târgu Mureș din Plaza M va fi disponibilă și noua colecție de decorațiuni și accesorii pentru casă Nordic Mood pentru vara 2024. Produsele au culori deschise, simple, care luminează încăperea și o fac mai aerisită, și forme neregulate, care să surprindă privirea.

Lampa cu baterie KENT, de exemplu, este un produs versatil cu trei setări de putere a luminii și cu funcție de timer, care să acopere o plajă mai largă de nevoi. Lampa KENT și-a făcut deja debutul și pe TikTok, unde a devenit foarte populară. Un alt produs interesant din colecție este tava decorativă JESPER din ciment, un o formă unică, unghiulară, care poate fi folosită fie de sine stătător, fie ca suport pentru alte decorațiuni, precum sfeșnicul ARN din sticlă.

Dacă îți plac florile și vrei să le folosești pentru a-ți înveseli casa, alege vaza KNUD din sticlă, cu un model interesant cu nervuri fine care, în funcție de locul unde este plasată, reflectă tonurile cenușii sau verzui.

Sfeșnicul VIGNIR vine și el cu o expresie naturală, cu forme rotunde și jucăușe. O altă combinație care va schimba rapid aspectul camerei este cea dintre piedestalul IB și ghiveciul THORFINN cu planta artificială. Piedestalul poate fi folosit pentru a scoate în evidență produsele preferate, prin expunerea lor diferită față de celelalte decorațiuni din casă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-deschide-un-nou-magazin-in-targu-mures-si-ajunge-la-143-de-magazine-in-romania