JYSK inaugurează un magazin în Băilești și ajunge la 121 de magazine în România

BUCURESTI - 11 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK inaugurează un nou magazin în România, în Băilești. Astfel, compania ajunge la o rețea de 121 de unități în țară. JYSK Băilești se deschide joi, 12 mai 2022, pe strada Independentei nr. 16 A, Băilești, județul Dolj.

JYSK inaugureaza un magazin in Bailesti

JYSK inaugureaza un magazin in Bailesti

 Expansiunea este foarte importantă pentru JYSK, pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de fiecare client. Acest lucru înseamnă că deschidem magazine nu doar în orașe mari, ci și în orașe medii și mici. De la începutul anului am inaugurat deja șapte magazine și avem în plan cel puțin 15 magazine noi pe an. Suntem mereu în căutare de spații potrivite pentru conceptul nostru de magazin, cu o suprafață de aproximativ 1400 mp. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK inaugurează un nou magazin în România, în Băilești. Astfel, compania ajunge la o rețea de 121 de unități în țară. JYSK Băilești se deschide joi, 12 mai 2022, pe strada Independentei nr. 16 A, Băilești, județul Dolj.

Noul magazin JYSK din Băilești are o suprafață totală de 1400 mp și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

JYSK este prezent în județul Dolj din anul 2016, când a deschis primul magazin din Craiova, urmat la scurt timp de un al doilea magazin în oraș.

“Expansiunea este foarte importantă pentru JYSK, pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de fiecare client. Acest lucru înseamnă că deschidem magazine nu doar în orașe mari, ci și în orașe medii și mici. De la începutul anului am inaugurat deja șapte magazine și avem în plan cel puțin 15 magazine noi pe an. Suntem mereu în căutare de spații potrivite pentru conceptul nostru de magazin, cu o suprafață de aproximativ 1400 mp. Îi așteptăm pe clienți începând din această săptămână în Băilești cu oferte speciale de deschidere și cu o mulțime de produse care să le înfrumusețeze casele și grădinile”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Oferte speciale

Cu ocazia deschiderii, JYSK a pregătit un eveniment de inaugurare și oferte speciale valabile doar în noul magazin din Băilești. Ofertele speciale sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 12 – 18 mai 2022. Sunt incluse în ofertă peste 2000 de produse, iar reducerile ajung până la 75%.

“Pe măsură ce se apropie ziua deschiderii, întreaga echipă a magazinului este din ce în ce mai entuziasmată. Colegii au muncit mult în ultima lună pentru a pregăti magazinul conform conceptului Store 3.0, au participat la programe de training, au învățat produsele, iar acum sunt pregătiți pentru a-i ajuta pe clienți să aleagă cele mai potrivite produse, conform nevoilor și dorințelor lor. Am pregătit o ofertă excelentă la produsele de inspirație scandinavă pe care le avem în sortiment și care vor fi cu siguranță pe placul clienților”, spune Raluca Gherghe, District Manager JYSK România.

Ofertele de deschidere pot fi văzute pe JYSK.ro/Bailesti, iar oferta completă de produse poate fi văzută pe https://jysk.ro

Produse din materiale mai sustenabile

În sortimentul pentru noul sezon Outdoor 2022, JYSK a crescut procentul de produse realizate din materiale mai sustenabile: bumbac organic sau reciclat, poliester, sticlă sau plastic reciclat și lemn certificat FSC® (FSC® N001715). Aceste produse sunt disponibile și în magazinul JYSK din Băilești.

Plapuma de vară STETINDEN este realizată 100% din fibră goală spiralată de poliester siliconizat reciclat. Este o plapumă răcoroasă, potrivită pentru nopțile de vară, și este disponibilă în trei variante de culori vesele: verde, albastru și roșu.

Mobilierul de grădină realizat din lemn este 100% certificat FSC® (FSC® N001715). Acest lucru înseamnă că lemnul folosit în realizarea mobilierului are trasabilitate și provine din păduri în care exploatarea lemnului se face respectând mediul înconjurător, precum și populațiile locale.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK îşi are rădăcinile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK are peste 3100 magazine şi 28.500 de angajaţi în 50 de ţări.
JYSK doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Compania este deținută de familia fondatorului original, Lars Larsen, și face parte din Lars Larsen Group.
Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.