JYSK inaugurează un magazin în Câmpina și ajunge la 113 magazine în România

BUCURESTI - 2 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK România continuă expansiunea și inaugurează primul magazin din orașul Câmpina. Retailerul scandinav își extinde astfel rețeaua și ajunge la 113 magazine în România. JYSK Câmpina se deschide joi, pe 3 februarie 2022, și se află pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 46, Câmpina.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Campina

Pregătim de multe luni deschiderea magazinului JYSK Câmpina, iar acum suntem bucuroși că anunțăm prima deschidere a anului 2022. Ca de obicei, marcăm deschiderea cu o săptămână de oferte foarte bune, de care pot beneficia timp de șapte zile toți clienții magazinului JYSK Câmpina.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

În județul Prahova, JYSK este prezent deja cu două magazine în Ploiești și cu un magazin în Vălenii de Munte, iar odată această deschidere ajunge și în orașul Câmpina.

“Prahova este un județ cu mult potențial. În 2019, când am deschis magazinul din Vălenii de Munte, multă lume s-a mirat că deschidem și în orașe mici. Strategia JYSK este însă de a fi cât mai aproape de clienți, astfel încât oricine să aibă un magazin JYSK în proximitate. Magazinele fizice sunt locul în care clienții noștri găsesc surse de inspirație, văd cum arată produsele și din ce materiale sunt realizate sau vin pentru a primi sfatul unui consultant de vânzări. De aceea, este important să fim cât mai aproape de clienți. Pregătim de multe luni deschiderea magazinului JYSK Câmpina, iar acum suntem bucuroși că anunțăm prima deschidere a anului 2022. Ca de obicei, marcăm deschiderea cu o săptămână de oferte foarte bune, de care pot beneficia timp de șapte zile toți clienții magazinului JYSK Câmpina”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

O sărbătoare cu oferte

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Câmpina, în perioada 3 – 9 februarie 2021. Pentru Marea Deschidere, JYSK a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse: perne și plăpumi, saltele, o selecție de mobilier de interior și decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, perdele și multe altele.

În noul magazin din Câmpina, clienții vor găsi și noua colecție de decorațiuni Nordic Mood pentru primăvara 2022, care include produse pline de culoare, menite să ne elibereze de cenușiul iernii și să aducă optimism în casele noastre. Colecția mizează pe o combinație jucăușă de culori și pe un stil feminin, accentuat de materialele moi ale unor produse precum perna decorativă DAGFIOL sau pătura matlasată KROKUS.

Echipa JYSK Câmpina a început anul pregătindu-se pentru deschidere, iar acum suntem entuziasmați că vom vedea roadele muncii noastre. Atât colegii din magazin, cât și colegii din echipa de amenajare, au petrecut ultima luna lucrând la organizarea spațiului, la aranjarea rafturilor, recepționarea stocurilor, astfel încât joi, pe 3 februarie, să avem un magazin atractiv, gata pentru a îi primi pe clienți. Suntem gata acum și îi așteptăm pe locuitorii din Câmpina în magazin”, a declarat Marius Constantinescu, Store Manager JYSK Câmpina.

JYSK Câmpina va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25.10.2021, accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Un angajat din echipa magazinului JYSK Câmpina îi va îndruma în acest sens.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Campina, iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-inaugureaza-un-magazin-in-campina-si-ajunge-la-113-magazine-in-romania