JYSK inaugurează un magazin în Carei si ajunge la 80 de magazine în România

BUCURESTI - 11 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Pe 14 noiembrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 80-lea magazin din țară în Carei. JYSK Carei are o suprafață totală de 1200 mp și se află pe Strada 25 Octombrie nr. 67, Carei.

JYSK deschide un magazin in Carei

JYSK deschide un magazin in Carei

 Joi, 14 noiembrie, este o zi importantă pentru noi: este prima zi a campaniei de Black Friday, care se va desfășura în magazinele din toată țara, și totodată ziua în care ajungem la frumoasa cifră de 80 de magazine în România. Pentru inaugurarea magazinului JYSK din Carei am pregătit oferte speciale de deschidere, cu prețuri foarte bune la peste 1000 de produse. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

Pe 14 noiembrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 80-lea magazin din țară în Carei. JYSK Carei are o suprafață totală de 1200 mp și se află pe Strada 25 Octombrie nr. 67, Carei.

“Joi, 14 noiembrie, este o zi importantă pentru noi: este prima zi a campaniei de Black Friday, care se va desfășura în magazinele din toată țara, și totodată ziua în care ajungem la frumoasa cifră de 80 de magazine în România. Pentru inaugurarea magazinului JYSK din Carei am pregătit oferte speciale de deschidere, cu prețuri foarte bune la peste 1000 de produse. Pe lângă acestea, cei care ne vizitează magazinul în săptămâna deschiderii, între 14 și 20 noiembrie, vor putea profita și de reducerile speciale de Black Friday. Îi așteptăm pe locuitorii din Carei la deschidere, să ne cunoască sortimentul de produse și să aleagă pe cele potrivite pentru casele lor”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Carei își deschide porțile pe 14 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Suntem bucuroși că JYSK ajunge în orașul nostru. Întreaga echipă a magazinului JYSK Carei așteaptă cu entuziasm deschiderea magazinului. Clienții vor găsi la noi în magazin produse variate pentru casele lor, de la mobilier scandinav, până la decorațiuni pentru casă și produse pentru dormitor, cele din urmă fiind și specialitatea magazinelor JYSK”, a declarat Gina Ramona Dohan, Director de magazin JYSK România.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Carei. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 79 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,700 de magazine şi 23.000 de angajaţi în 52 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 4.2 miliarde euro.