JYSK inaugurează un magazin în Moreni și ajunge la 127 de magazine în România

BUCURESTI - 16 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în România și deschide un magazin în orașul Moreni. Compania ajunge, astfel, la 127 de magazine în România. JYSK Moreni va fi inaugurat oficial joi, 17 noiembrie 2022.

JYSK inaugureaza un magazin in Moreni

JYSK inaugureaza un magazin in Moreni

  Luna noiembrie este o perioadă foarte plină pentru magazine, deoarece apetitul clienților pentru cumpărături crește. Inaugurăm JYSK Moreni în plină campanie de Black Friday, ceea ce înseamnă o șansă dublă pentru clienți de a găsi prețuri foarte bune la produsele pe care și le doresc. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, continuă expansiunea în România și deschide un magazin în orașul Moreni. Compania ajunge, astfel, la 127 de magazine în România. JYSK Moreni va fi inaugurat oficial joi, 17 noiembrie 2022.

Noul magazin JYSK din Moreni este amplasat pe Strada Crinului Nr.2, Moreni, județul Dâmbovița, are o suprafață totală de 1340 mp și va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00.

“În 2017 am deschis primul magazin din județul Dâmbovița, în Târgoviște, iar doi ani mai târziu am ajuns în Titu. Moreni este cel de-al treilea oraș din județ în care deschidem un magazin JYSK și ne bucurăm că, acum, suntem aproape și de locuitorii de aici. Avem în plan extinderea rețelei noastre de magazine și în alte orașe din județ. Luna noiembrie este o perioadă foarte plină pentru magazine, deoarece apetitul clienților pentru cumpărături crește. Inaugurăm JYSK Moreni în plină campanie de Black Friday, ceea ce înseamnă o șansă dublă pentru clienți de a găsi prețuri foarte bune la produsele pe care și le doresc. ”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Deschidere în mijlocul campaniei Black Friday

Pe lângă ofertele din campania de Black Friday, doar în magazinul JYSK din Moreni clienții pot găsi oferte speciale de deschidere foarte atractive, valabile timp de o săptămână, în perioada 17 – 23 noiembrie 2022.

Sunt incluse în ofertă peste 2000 de produse, inclusiv saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat, pături, decorațiuni și mobilier de interior, iar reducerile ajung până la 75%.

“Suntem bucuroși că a venit momentul deschiderii și suntem gata de treabă. Magazinul arată foarte bine. Pe lângă oferte, clienții vor găsi aici o atmosferă foarte primitoare și o mulțime de surse de inspirație, de la colțurile amenajate ca un living sau un dormitor, până la rafturi de prezentare a decorațiunilor, unde pot vedea cât de ușor este să combini diverse decorațiuni de la JYSK. Colegii sunt foarte entuziasmați de deschidere și pregătiți să pună în aplicare tot ceea ce au învățat despre produsele și serviciile JYSK”, spune Laura Mihai, Store Manager JYSK Motru.

Ofertele de deschidere pot fi văzute pe https://jysk.ro/moreni, iar oferta completă de produse poate fi văzută pe https://jysk.ro.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK îşi are rădăcinile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK are peste 3100 magazine şi 28.500 de angajaţi în 48 de ţări.
JYSK doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Compania este deținută de familia fondatorului original, Lars Larsen, și face parte din Lars Larsen Group.
Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-inaugureaza-un-magazin-in-moreni-si-ajunge-la-127-de-magazine-in-romania