JYSK inaugurează un magazin în Sinaia și ajunge la 141 de magazine în România

BUCURESTI - 23 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Sinaia este cea mai recentă localitate în care compania JYSK ajunge pe 25 aprilie 2024, când retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă va deschide un nou magazin. Acesta este amplasat în Sinaia Plaza, Calea Brașovului nr. 50, Sinaia.

JYSK Sinaia

JYSK Sinaia

 Magazinul este amplasat într-o zonă foarte bună, pe drumul principal către Brașov, într-un centru comercial nou-nouț care va atrage cu siguranță atenția celor care locuiesc aici sau trec prin zonă. Până acum nu aveam niciun magazin între Brașov și Câmpina, iar clienții de pe Valea Prahovei trebuiau să meargă într-unul dintre aceste orașe dacă voiau să vadă produsele JYSK într-un magazin fizic. Acum, JYSK este mult mai accesibil clienților din stațiunile de pe Valea Prahovei. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

Sinaia este cea mai recentă localitate în care compania JYSK ajunge pe 25 aprilie 2024, când retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă va deschide un nou magazin. Acesta este amplasat în Sinaia Plaza, Calea Brașovului nr. 50, Sinaia.

Odată cu inaugurarea JYSK Sinaia de pe 25 aprilie, JYSK ajunge la o rețea de 141 de unități în România. Noul magazin este amplasat în incinta Sinaia Plaza, singurul centru comercial de pe Valea Prahovei, recent construit în nordul stațiunii Sinaia. 

Cu o suprafață de 1350 mp, JYSK Sinaia va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Inaugurarea va fi sărbătorită în cadrul unui eveniment special de deschidere ce va avea loc joi, 25 aprilie, începând cu ora 10:00. Clienții vor avea parte de multe surprize, muzică și oferte speciale de deschidere de până la 75% la peste 2000 de produse.

“Lucrăm de mult timp la pregătirea magazinului din Sinaia și suntem bucuroși că a venit momentul inaugurării. Magazinul este amplasat într-o zonă foarte bună, pe drumul principal către Brașov, într-un centru comercial nou-nouț care va atrage cu siguranță atenția celor care locuiesc aici sau trec prin zonă. Până acum nu aveam niciun magazin între Brașov și Câmpina, iar clienții de pe Valea Prahovei trebuiau să meargă într-unul dintre aceste orașe dacă voiau să vadă produsele JYSK într-un magazin fizic. Acum, JYSK este mult mai accesibil clienților din stațiunile de pe Valea Prahovei. Pentru că este o zonă turistică importantă, vom pune accent aici și pe vânzările Business to Business, avem un departament dedicat clienților persoane juridice care facilitează achizițiile B2B și care poate livra într-un timp scurt cantități mari”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Reduceri de până la 75% cu ocazia deschiderii

Cu ocazia deschiderii, JYSK a pregătit o săptămână de oferte speciale valabile doar în JYSK Sinaia. Reducerile ajung până la 75% și includ cele mai căutate articole de mobilier, saltele sau decorațiuni JYSK, dar și o gamă variată de perne, plăpumi, lenjerii de pat, mobilier de exterior, produse pentru baie, decorațiuni și textile pentru casă.

“Suntem pregătiți să îi primim pe clienți cu un magazin atractiv, modern, amenajat în stil scandinav, cu oferte excelente și o echipă ce le va răspunde la toate întrebările despre gama JYSK. Credem că prezența JYSK pe Valea Prahovei va aduce produsele noastre mai aproape de clienții de aici, în special de cei care își doresc produse moderne și de calitate pentru casele lor, la un preț accesibil”, spune Ionuț Constantin Neagu, Store Manager JYSK Sinaia.

 

În campania specială de deschidere, care este valabilă între 25 aprilie – 1 mai 2024, sunt incluse și articole din noua gamă de mobilier și accesorii de grădină. Astfel, clienții care vizitează noul magazin JYSK din Sinaia în prima săptămână de la inaugurare își pot amenaja grădina, terasa sau balconul cu prețuri mult mai mici.

De exemplu, setul de terasă ULLEHUSE format din canapea cu 6 locuri și masă are o reducere de 42% și va avea prețul de 1750 de lei doar în magazinul JYSK Sinaia. Leagănul de grădină GJERN, unul dintre cele mai apreciate articole pentru grădină din anii trecuți, are o reducere de 55% și va avea prețul de 900 de lei în săptămâna deschiderii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-inaugureaza-un-magazin-in-sinaia-si-ajunge-la-141-de-magazine-in-romania