JYSK inaugurează un nou magazin in Baia Mare si ajunge la 108 magazine in Romania

BUCURESTI - 26 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Baia Mare joi, pe 28 octombrie 2021. Va fi cel de-al doilea magazin JYSK din oraș și magazinul cu numărul 108 din România. JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri are o suprafață totală de 1200 mp și va fi inaugurat pe Bulevardul Unirii nr 21, Baia Mare.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Baia Mare

JYSK inaugureaza un nou magazin in Baia Mare

 el de-al doilea magazin, pe care îl deschidem săptămâna aceasta, ne va ajuta să aducem produsele noastre mai aproape de clienții din oraș. Magazinul este amplasat într-o zonă ușor de accesat, cu multe magazine și cu vad comercial. Cu ocazia inaugurării am pregătit și o săptămână de oferte speciale valabile doar în noul magazin, astfel încât cei care ne vor vizita vor găsi produse pentru casă la prețuri foarte bune. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Baia Mare joi, pe 28 octombrie 2021. Va fi cel de-al doilea magazin JYSK din oraș și magazinul cu numărul 108 din România. JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri are o suprafață totală de 1200 mp și va fi inaugurat pe Bulevardul Unirii nr 21, Baia Mare.

“Baia Mare este cel de-al treilea oraș în care JYSK a ajuns acum mai bine de 10 ani, în perioada în care compania abia ce intra pe piața din România. Avem o prezență îndelungată aici și avem clienți fideli. Cel de-al doilea magazin, pe care îl deschidem săptămâna aceasta, ne va ajuta să aducem produsele noastre mai aproape de clienții din oraș. Magazinul este amplasat într-o zonă ușor de accesat, cu multe magazine și cu vad comercial. Cu ocazia inaugurării am pregătit și o săptămână de oferte speciale valabile doar în noul magazin, astfel încât cei care ne vor vizita vor găsi produse pentru casă la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri din Bulevardul Unirii nr. 21, în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie 2021. Compania a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse, printre care plăpumi, perne, saltele, lenjerii de pat, obiecte decorative, covoare și o selecție amplă de mobilier de interior.

Noua colecție pentru Crăciun

Ofertele de inaugurare valabile doar în JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri includ și noua colecție de accesorii și decorațiuni pentru Crăciun. Acestea au prețuri cu 30-70% mai mici. Colecția include decorațiuni pentru casă, pentru bradul de Crăciun, obiecte pentru masa de Crăciun și de Revelion, precum și textile pentru casă tematice, care să înveselească locuințele în perioada Sărbătorilor de Iarnă și să aducă atmosfera Crăciunului acasă.

Am petrecut ultimele săptămâni pregătindu-ne intern pentru deschiderea magazinului și așteptăm cu nerăbdare ziua deschiderii. Ajutați de colegii de la celălalt magazin din oraș, am trecut prin programe de instruire și acum suntem gata să răspundem întrebărilor clienților și să îi ajutăm să facă cele mai potrivite alegeri pentru locuințele lor. Magazinul arată foarte bine, avem stocuri suficiente pentru produse, iar clienții care ne vor vizita vor vedea că atmosfera specifică Sărbătorilor de iarnă a ajuns deja la noi, prin produsele din colecția de Crăciun”, a declarat Marian Radu, District Manager JYSK România.

JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 21.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25.10.2021, accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Un angajat din echipa magazinului JYSK Baia Mare Vasile Alecsandri îi va îndruma în acest sens.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/BaiaMare , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

 

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 50 de ţări.
JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.