JYSK inaugurează un nou magazin în Buzău și ajunge la 142 de magazine în România

BUCURESTI - 14 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Retailerul scandinav JYSK continuă expansiunea în România și deschide un nou magazin în Buzău, ajungând la 142 de unități în țară. Noul magazin va fi inaugurat joi, pe 16 mai, și se află în Buzău, pe Calea Eroilor, lângă Kaufland.

JYSK Buzau

JYSK Buzau

  Magazinul arată foarte bine și urmează același concept de design introdus anul trecut în primul magazin JYSK din Buzău, pe care l-am reamenajat în 2023 și l-am modernizat. Așteptăm cu entuziasm ziua deschiderii și îi invităm pe clienți să descopere noul magazin și ofertele speciale valabile doar în noul magazin. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

Retailerul scandinav JYSK continuă expansiunea în România și deschide un nou magazin în Buzău, ajungând la 142 de unități în țară. Noul magazin va fi inaugurat joi, pe 16 mai, și se află în Buzău, pe Calea Eroilor, lângă Kaufland.

  

Cu o suprafață totală de 1260 mp, JYSK Buzău Eroilor este cel de-al doilea magazin JYSK din oraș și va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.  

Evenimentul oficial de deschidere are loc joi, 16 mai, începând cu ora 10:00. Retailerul a pregătit o mulțime de surprize, muzică, baloane și oferte speciale de deschidere de până la 75% la peste 2000 de produse.

“Suntem prezenți în Buzău încă din anul 2015, deci au trecut aproape 10 ani de când buzoienii au făcut cunoștință cu produsele scandinave JYSK și cu ofertele noastre excelente. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin vom acoperi și zona de sud a orașului, ceea ce ne va ajuta să fim mai accesibili pentru un număr mai mare de clienți. Magazinul arată foarte bine și urmează același concept de design introdus anul trecut în primul magazin JYSK din Buzău, pe care l-am reamenajat în 2023 și l-am modernizat. Așteptăm cu entuziasm ziua deschiderii și îi invităm pe clienți să descopere noul magazin și ofertele speciale valabile doar în noul magazin”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Peste 2000 de produse la prețuri speciale

Ofertele de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 16 – 22 mai 2024, doar în JYSK Buzău Eroilor. Peste 2000 de produse vor avea prețuri speciale de deschidere, iar printre produse se numără cele mai căutate articole de mobilier, saltele sau decorațiuni JYSK, perne, plăpumi, lenjerii de pat, mobilier de exterior, produse pentru baie, decorațiuni și textile pentru casă.

“Cel de-al doilea magazin JYSK din Buzău își deschide săptămâna aceasta porțile iar noi, echipa magazinului, abia așteptăm să vedem rezultatul muncii din ultimele săptămâni. Avem stocurile pregătite, iar echipa este gata să ajute cu informații și sfaturi clienții care caută cea mai potrivită soluție pentru casa lor. Sunt foarte mândru de colegii mei, care au pregătit cu minuțiozitate magazinul, și mulțumesc întregii echipe de deschidere”, spune Daniel Dinu, Store Manager JYSK Buzău Eroilor, care a fost anterior Store Manager la magazinul JYSK din Brăila.

În campania de deschidere sunt incluse și produse din noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Printre cele mai bune oferte la sortimentul de grădină se numără masa de grădină PINDSTRUP din aluminiu și lemn artificial, cu o reducere de 60%, scaunul stivuibil AIDT, cu o reducere de 60% și leagănul GJERN, unul dintre produsele cele mai admirate din colecția de grădină, care are o reducere de 55%.

În următoarele luni, JYSK va continua să deschidă noi magazine și să modernizeze magazinele mai vechi. Magazinul din Târgu Secuiesc a fost reamenajat conform celui mai nou concept, Store 3.0, și se redeschide tot pe 16 mai, urmând ca în vară să treacă printr-un proces de reamenajare și alte magazine, printre care cele din Iași, Alexandria, Brăila, Deva și Mediaș.   

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-inaugureaza-un-nou-magazin-in-buzau-si-ajunge-la-142-de-magazine-in-romania