JYSK inaugurează un nou magazin în Sibiu și ajunge la 107 magazine în România

BUCURESTI - 4 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK inaugurează un nou magazin în Sibiu joi, pe 7 octombrie 2021, ajungând la o rețea de 107 magazine în România. JYSK Sibiu Prima Shops este cel de-al treilea magazin inaugurat de JYSK în Sibiu. Cu o suprafață totală de 1250 mp, noul magazin se deschide în Calea Șurii Mari, FN, Sibiu.

JYSK SIbiu Prima Shops

JYSK SIbiu Prima Shops

 Următoarele luni vor fi pline pentru noi din punct de vedere al expansiunii, deoarece avem planificate mai multe deschideri, inclusiv în orașe noi, în care nu avem o prezența fizică în acest moment. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK inaugurează un nou magazin în Sibiu joi, pe 7 octombrie 2021, ajungând la o rețea de 107 magazine în România. JYSK Sibiu Prima Shops este cel de-al treilea magazin inaugurat de JYSK în Sibiu. Cu o suprafață totală de 1250 mp, noul magazin se deschide în Calea Șurii Mari, FN, Sibiu.

“Sibiu este un oraș cu un excelent potențial. Suntem prezenți aici încă din anul 2014, iar anul trecut am inaugurat cel de-al doilea magazin. Ne bucurăm că, la doar un an după deschiderea celui de-al doilea magazin, suntem pregătiți să adăugăm pe harta noastră un al treilea. Pentru inaugurarea JYSK Sibiu Prima Shops am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu prețuri foarte bune la peste 2000 de produse, care vor fi valabile doar în noul magazin. Următoarele luni vor fi pline pentru noi din punct de vedere al expansiunii, deoarece avem planificate mai multe deschideri, inclusiv în orașe noi, în care nu avem o prezența fizică în acest moment”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Sibiu Prima Shops din Calea Șurii Mari în perioada 7 – 13 octombrie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse produse pentru dormit precum perne, plăpumi și saltele, o selecție de mobilier de interior, lenjerii de pat, prosoape, decorațiuni, mobilier pentru birou, perne decorative și pături, prosoape și covorașe de baie.

Inaugurăm cel de-al treilea magazin din Sibiu într-un moment foarte bun, deoarece tocmai am lansat noua colecție de mobilier și accesorii pentru interior, pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2021/2022. Cu ocazia deschiderii, clienții pot găsi oferte foarte bune inclusiv la noile produse și își pot amenaja casa după cele mai noi trenduri, profitând în același timp de prețurile speciale de deschidere. Noi, echipa magazinului JYSK Sibiu Prima Shops, abia așteptăm deschiderea și îi invităm pe clienți să ne întrebe și să ne ceară sfaturi dacă au nevoie de idei sau informații despre produsele noastre”, spune Achim Tolciu, Director de magazin JYSK Sibiu Prima Shops.

JYSK Sibiu Prima Shops va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Sibiu , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

 

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 50 de ţări.
JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.