JYSK Militari se mută într-un spațiu mai mare și mai modern

BUCURESTI - 29 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK continuă procesul de modernizare a tuturor magazinelor deschise înainte de 2018. Cea mai recentă investiție a retailerului scandinav de mobilier și accesorii pentru casă și grădină este în modernizarea magazinului JYSK Militari, care se mută într-un spațiu mai mare, amenajat după noul concept Store 3.0.

JYSK redeschide magazinul JYSK Militari

JYSK redeschide magazinul JYSK Militari

 Magazinul din Militari are un loc special în istoria JYSK România. Este cel mai vechi magazin din Capitală și cel prin intermediul căruia ne-au cunoscut bucureștenii. O perioadă lungă, chiar și după ce JYSK și-a extins rețeaua din București cu noi unități, JYSK Militari a avut rolul de flagship store, fiind magazinul reprezentativ din oraș. Ne bucurăm că acum acest magazin este aliniat cu cel mai nou concept de amenajare JYSK. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania și Bulgaria

JYSK continuă procesul de modernizare a tuturor magazinelor deschise înainte de 2018. Cea mai recentă investiție a retailerului scandinav de mobilier și accesorii pentru casă și grădină este în modernizarea magazinului JYSK Militari, care se mută într-un spațiu mai mare, amenajat după noul concept Store 3.0.

 

Magazinul JYSK Militari va fi redeschis joi, 31 martie, printr-un eveniment special cu oferte atractive. Noul spațiu se află tot în Centrul Comercial Militari Shopping și este amplasat lângă Diego și Worldclass, cu acces direct din parcare.

“Magazinul din Militari are un loc special în istoria JYSK România. Este cel mai vechi magazin din Capitală și cel prin intermediul căruia ne-au cunoscut bucureștenii. O perioadă lungă, chiar și după ce JYSK și-a extins rețeaua din București cu noi unități, JYSK Militari a avut rolul de flagship store, fiind magazinul reprezentativ din oraș. Ne bucurăm că acum acest magazin este aliniat cu cel mai nou concept de amenajare JYSK, în care mobilierul și decorațiunile sunt mult mai bine scoase în evidență, în așa fel încât clienții să se inspire mai ușor și să își dea seama cum ar arăta produsele JYSK la ei acasă. Așa cum i-am obișnuit pe clienți cu ocazia altor deschideri, vom marca redeschiderea JYSK Militari cu o săptămână de oferte speciale, valabile doar în acest magazin, prin urmare clienții au un motiv în plus să ne viziteze și să achiziționeze produse la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

 

JYSK Militari este primul magazin deschis de JYSK în București în anul 2011. Patru ani mai târziu a trecut printr-un prim proces de reamenajare, atunci când zona dedicată produselor pentru dormit a fost mai bine evidențiată în magazin.

 

“Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe clienți în noul spațiu al magazinului JYSK Militari, unul mai mare și mai modern. Colegii din echipa magazinului sunt încântați de schimbare și credem că și clienții vor fi. Și, pentru că vorbim de echipa magazinului, vreau să punctez și faptul că, în cei 11 ani de existență a magazinului JYSK Militari, aici s-au format colegi care au reușit cu brio să își facă o carieră în JYSK, ca Store Manageri, District Manageri sau Retail Store Supporter. Unii dintre ei conduc acum districte întregi sau au poziții cheie pentru regiuni care însumează zeci de magazine. Suntem mândri de acești colegi și suntem bucuroși că și-au început cariera la JYSK Militari”, spune Alex Roman, Store Manager JYSK Militari. 


Oferte speciale de redeschidere

Cu ocazia redeschiderii, compania a pregătit o săptămână de oferte speciale care vor fi valabile în perioada 31 martie – 6 aprilie 2022 doar în magazinul JYSK Militari.

În oferta de redeschidere sunt incluse peste 2000 de produse, printre care mobilier de interior și de exterior, perne și plăpumi, saltele, decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, iar reducerile ajung până la 75%.

Oferta de deschidere poate fi văzută pe www.JYSK.ro/Militari, iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK îşi are rădăcinile în Scandinavia: primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK are peste 3100 magazine şi 28.500 de angajaţi în 50 de ţări.
JYSK doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Compania este deținută de familia fondatorului original, Lars Larsen, și face parte din Lars Larsen Group.
Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.4 miliarde euro.