JYSK România deschide cel de-al 76-lea magazin din țară în Titu

BUCURESTI - 7 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

Pe 8 august, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, ajunge la 76 de unități în România, odată cu deschiderea noului magazin JYSK Titu.

JYSK România deschide cel de-al 76-lea magazin din țară în Titu

JYSK România deschide cel de-al 76-lea magazin din țară în Titu

 Încheiem vara în forță, cu două deschideri de magazine, una în Titu, pe 8 august, și una în Zărnești, pe 29 august. Titu este cel mai mic oraș în care va funcționa un magazin JYSK, ceea ce dovedește că ne dorim să fim aproape de clienții noștri din toate colțurile țării. Pentru săptămâna deschiderii, le-am pregătit locuitorilor din Titu o mulțime de oferte speciale. Îi invităm în magazin să ne cunoască și să profite de prețurile foarte bune de la deschidere. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România

Pe 8 august, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, ajunge la 76 de unități în România, odată cu deschiderea noului magazin JYSK Titu.

Magazinul JYSK Titu  este situat pe strada Nicolae Grigorescu nr. 50, Titu, și are o suprafață totală de 1000 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc joi, 8 august, începând cu ora 08:00.

“Încheiem vara în forță, cu două deschideri de magazine, una în Titu, pe 8 august, și una în Zărnești, pe 29 august. Titu este cel mai mic oraș în care va funcționa un magazin JYSK, ceea ce dovedește că ne dorim să fim aproape de clienții noștri din toate colțurile țării. Pentru săptămâna deschiderii, le-am pregătit locuitorilor din Titu o mulțime de oferte speciale. Îi invităm în magazin să ne cunoască și să profite de prețurile foarte bune de la deschidere”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Titu își deschide porțile pe 8 august, începând cu ora 08.00, în cadrul unui eveniment special pentru clienți. Aceștia sunt așteptați la evenimentul de deschidere cu o mulțime de surprize, muzică, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00.

“În ultimele săptămâni ne-am pregătit intens pentru deschiderea de pe 8 august, astfel încât magazinul să arate impecabil, să avem stocuri suficiente la produsele cele mai dorite și să avem o echipă de asistenți de vânzări gata să răspundă întrebărilor clienților și să îi ajute cu informații și sfaturi. Îi așteptăm pe clienți în număr cât mai mare!”, a declarat Luminița Manta, director de magazin JYSK Titu.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Titu .  Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2700 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 75 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,700 de magazine şi 23.000 de angajaţi în 52 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 4.2 miliarde euro.