JYSK România deschide cel de-al 77-lea magazin din țară în Zărnești

BUCURESTI - 28 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

Pe 29 august, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează un nou magazin în Zărnești și ajunge la 77 de unități în România.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Zarnesti

JYSK inaugureaza un nou magazin in Zarnesti

 Deschiderea magazinului JYSK din Zărnești coincide cu un moment important pentru noi, la finalul lunii august sărbătorim 12 ani de când JYSK a deschis primul magazin în România. Am pornit cu un singur magazin în Oradea, iar acum avem 77 de magazine în toate colțurile țării, ceea ce ne ajută să fim mai aproape de clienți. 

Iraida Paiuc, Sales & Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

Pe 29 august, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează un nou magazin în Zărnești și ajunge la 77 de unități în România.

Magazinul JYSK Zalău  este situat pe strada Ciucaș nr. 11, Zalău, și are o suprafață totală de 1284 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc joi, 29 august, începând cu ora 08:00.

“Deschiderea magazinului JYSK din Zărnești coincide cu un moment important pentru noi, la finalul lunii august sărbătorim 12 ani de când JYSK a deschis primul magazin în România. Am pornit cu un singur magazin în Oradea, iar acum avem 77 de magazine în toate colțurile țării, ceea ce ne ajută să fim mai aproape de clienți. Începând cu 29 august, îi așteptăm pe locuitorii din Zărnești să ne viziteze magazinul, să testeze produsele noastre pentru casă și să profite de ofertele foarte bune pe care le-am pregătit în săptămâna deschiderii. Și pentru că ne aflăm la începutul sezonului de toamnă, clienții vor descoperi în magazin și noutățile colecției de mobilier de interior și de decorațiuni”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Zărnești va fi inaugurat pe 29 august, începând cu ora 08.00, în cadrul unui eveniment special pentru clienți. Aceștia sunt așteptați la evenimentul de deschidere cu o mulțime de surprize, muzică, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Echipa magazinului JYSK Zărnești așteaptă cu nerăbdare deschiderea magazinului, pentru care ne-am pregătit intens în ultimele luni. Suntem pregătiți să îi ajutăm pe clienți să își aleagă cele mai potrivite produse pentru casele lor, să descopere gama noastră de mobilier scandinav, produsele noastre destinate unui somn sănătos, care sunt și specialitatea JYSK, și decorațiunile noastre, care toamna aceasta urmează trei trenduri interesante și moderne – Memphis, The Next Wave și Reflexion”, a declarat Silviu Nicola, director de magazin JYSK Zărnești.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Zarnesti .  Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,700 de magazine şi 23.000 de angajaţi în 52 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 4.2 miliarde euro.