JYSK România inaugurează un nou magazin în Bacău si ajunge la 99 de magazine

BUCURESTI - 26 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK România deschide un nou magazin în Bacău pe 27 mai 2021, ajungând astfel la o rețea de 99 de magazin în România. JYSK Bacău Centru este amplasat pe Strada Vadu Bistritei nr. 4, Bacău, și are o suprafață totală de 1150 mp. Este cel de-al doilea magazin pe care retailerul scandinav îl deschide în oraș.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Bacau

JYSK inaugureaza un nou magazin in Bacau

 Am avut o primăvară de succes, în care am ajuns în orașe noi, în Reghin, Alba Iulia și Oravița, iar acum încheiem primăvara cu un nou magazin în Bacău. Mai avem doar un pas până la 100 de magazine, ceea ce ne bucură foarte mult. Expansiunea rămâne un factor important în modelul de business JYSK, chiar și în contextul ultimului an. Magazinele fizice sunt importante pentru clienții noștri și pentru noi. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria

JYSK România deschide un nou magazin în Bacău pe 27 mai 2021, ajungând astfel la o rețea de 99 de magazin în România. JYSK Bacău Centru este amplasat pe Strada Vadu Bistritei nr. 4, Bacău, și are o suprafață totală de 1150 mp. Este cel de-al doilea magazin pe care retailerul scandinav îl deschide în oraș. 

“Am avut o primăvară de succes, în care am ajuns în orașe noi, în Reghin, Alba Iulia și Oravița, iar acum încheiem primăvara cu un nou magazin în Bacău. Mai avem doar un pas până la 100 de magazine, ceea ce ne bucură foarte mult. Expansiunea rămâne un factor important în modelul de business JYSK, chiar și în contextul ultimului an. Magazinele fizice sunt importante pentru clienții noștri și pentru noi. Atunci când își aleg produsele cu care să își amenajeze casele, clienții își doresc în continuare să testeze produsele, să le vadă, să verifice materialele din care sunt realizate, iar acest lucru îl pot face cu ușurință dacă au un magazin JYSK aproape de ei. De aceea va fi apreciat de locuitorii orașului, cu atât mai mult cu cât acesta este amplasat central. Ca de obicei, sărbătorim inaugurarea cu o săptămână specială de oferte, în care clienții vor găsi peste 2000 de produse la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK din Bacău, în perioada 27 mai – 2 iunie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum mese și scaune de grădină, pavilioane și umbrele de soare, plăpumi și perne, lenjerii de pat, saltele, covoare, prosoape și mobilier de interior.

Echipa magazinului așteaptă cu nerăbdare ca cel de-al doilea magazin JYSK din Bacău să se deschidă. Locuitorii din Bacău ne cunosc de peste 6 ani, timp în care mulți ne-au călcat pragul pentru a găsi produse de inspirație scandinavă, potrivite pentru casele lor. Suntem încrezători că, și în noul magazin, vor avea o experiență de cumpărături plăcută, vor primi sfaturi utile cu privire la cele mai potrivite produse pentru ei și găsi idei de amenajare pentru locuințele lor. JYSK Bacău Centru va avea un design mai prietenos și mai modern, deoarece este amenajat după noul nostru concept, Store 3.0”, spune Cosmin Slănină, Director de Magazin JYSK Bacău Centru.

JYSK Bacău Centru va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

 

Oferta de deschidere poate fi văzută www.JYSK.ro/Bacau , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 3000 de magazine şi 26.500 de angajaţi în 51 de ţări.
În Germania se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a grupului JYSK este de 4.1 miliarde euro.