Compania K.L.T & CO. INDUSTRIES din Bucuresti aniverseaza 4 ani de fabricare si comercializare a aditivului OCTANE BOOSTER, inlocuitor ecologic al tetra-etilului de plumb din benzina PREMIUM.

BUCURESTI - 2 august 2004

Comunicat tip General in Auto

Octane Booster este inlocuitor ecologic al tetra-etilului de plumb din benzina contribuind la: cresterea cifrei octanice pentru benzina premium ecologica si scaderea noxelor ce rezulta la utilizarea benzinei premium ecologica.

Legislatia din Romania impune eliminarea tetra-etilului de plumb din benzina incepand din anul 2005.
Principalele companii producatoare de carburanti din Romania si-au manifestat interesul pentru utilizarea acestui tip de aditiv la fabricarea benzinelor ecologice.

Despre K.L.T. & Co. Industries S.R.L.

Compania K.L.T & CO. INDUSTRIES detine locatii de cercetare si productie in Bucuresti si in judetul Prahova, dezvolta si produce o gama de aditivi pentru carburanti sub deviza „ ADAUGA PERFORMANTA „.
Tatiana Coman
021/323 15 01
office@klt.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/k-l-t-co-industries-s-r-l-/compania-k-l-t-co-industries-din-bucuresti-aniverseaza-4-ani-de-fabricare-si-comercializare-a-aditivului-octane-booster-inlocuitor-ecologic-al-tetra-etilului-de-plumb-din-benzina-premium-