Curs online 5S – Managementul performant la locul de munca: 01 – 30 octombrie 2009

Locul desfasurarii: Platforma eLearning a Online-School.ro

Organizator: Kaizen T&C

Curs online 5S – Managementul performant la locul de munca: 01 – 30 octombrie 2009

Start date: 01 octombrie 2009
Durata cursului: 30 de zile
Taxa instruire: 180 lei
Loc de desfasurare: platforma eLearning a Online-School.ro

Temele abordate în cadrul programului sunt:

Tema 1: Introducere
Tema 2: Cei 5S - 1S Seiri (Sortare)
Tema 3: Cei 5S - 2S Seiton (Stabilizare, ordine)
Tema 4: Cei 5S - 3S Seiso (Strălucire)
Tema 5: Cei 5S - 4S Seiketsu (Standardizarea)
Tema 6: Cei 5S - 5S Shitsuke (Susţinerea schimbării)
Tema 7: Cei 5S în servicii
Tema 8: Beneficiile 5S
Tema 9: Etape de implementare
Tema 10: Concluzii

Scopul cursului

Scopul cursului este cunoaşterea metodei 5S şi înţelegerea modalităţilor de aplicare a acesteia în mediul de lucru specific fiecărui participant la curs.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor celor care vor să-şi îmbunătăţească performanţele la locul de muncă, cu precădere managerilor şi celorlalţi angajaţi cu responsabilităţi specifice pentru controlul şi managementul unor locuri de muncă.

Cursanţii sunt încurajaţi să participe cât mai activ, iar aportul şi intervenţiile trainerului într-o diversitate de formule din cadrul întâlnirilor virtuale au menirea de a atrage implicarea şi reacţia acestora, dar şi de a se asigura un feedback prompt.

Viitorii participanţi la cursul online 5S – Managementul performant la locul de muncă trebuie să ştie că printre beneficiile oferite de înscrierea în program regăsesc în primul rând accesul la toate resursele unui curs tradiţional. În plus, costurile se reduc semnificativ, sunt eliminate barierele de spaţiu şi de timp de la un curs clasic, iar fiecare studiază în ritm propriu, când are timp, fără a depinde de evoluţia celorlalţi cursanţi.

Cursul online 5S – Managementul performant la locul de muncă va fi organizat lunar şi va avea o durată de 30 de zile. Taxa de participare este 180 lei, iar la final absolvenţilor li se va elibera Certificat de Absolvire.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding - Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei - program de conformare, Gandirea "out of the box" in afaceri, Leadership situational, Leadership si dezvoltarea echipei, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul timpului, Marketing pentru afaceri de succes, Performanta in vanzari, PR – Promovarea imaginii de companie, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.


Mădălina Angiu
Manager General
Kaizen T&C
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524

Participare: Intrare libera