Curs online Leadership si dezvoltarea echipei: 01-30 septembrie 2009

Locul desfasurarii: Platforma eLearning a Online-School.ro

Organizator: Kaizen Company

Curs online Leadership si dezvoltarea echipei: 01-30 septembrie 2009

Leadership-ul reprezinta un atribut dorit si cerut de organizatii managerilor lor. Liderii au incredere in propriile forte si genereaza incredere celorlalti. In preajma adevaratilor lideri, angajatii se simt mai competenti si gasesc munca mai interesanta. Leadership-ul se afla in relatie directa cu capacitatea de a influenta comportamentul oamenilor. te Daca ti-ai propus sa devii liderul de care echipa ta are nevoie intr-o perioada de criza, te invitam sa participi la cursul online „Leadership si dezvoltarea echipei” din luna august 2009. Cursul este furnizat in format e-learning de Kaizen Company - societate specializata in promovarea educatiei permanente - prin intermediul proiectului Online-School.ro - The freedom to learn! si te poti inscrie pana pe 31 august 2009.

Start date: 01 septembrie 2009
Durata cursului: 30 de zile
Taxa de instruire: 150 lei
Loc de desfasurare: platform eLearning a Online-School.ro


Ce vei studia?

Tema 1: Rolul echipei in organizatii
Tema 2: Ce intelegem prin echipa vs. grup si cum percepem echipa inalt performanta?
Tema 3: Care este rolul meu in echipa si cum interactionez pentru a creste eficienta?
Tema 4: Pasi in dinamica echipei si cum influenteaza aceasta comportamentul membrilor
Tema 5: Rolul leadershipului in dezvoltarea echipelor
Tema 6: Evaluarea echipei
Tema 7: Plan de actiune in gestionarea echipelor

Scopul cursului:

Cursul isi propune un nou stil de abordare al leadershipului din perspectiva echipei prin conducerea, evaluarea, monitorizarea, motivarea acesteia

Beneficii:

•Vei cunoaste rolul echipei in organizatie
•Vei intelege care sunt standardele de performanta intr-o echipa
•Vei construi o imagine despre eficienta membrilor echipei si cum se gestioneaza comunicarea in echipa
•Vei intelege ce impact are dinamica de grup in indeplinirea obiectivelor
• Vei cunoaste ce impact are liderul in dezvoltarea echipei
• Vei construi un plan de actiune in gestionarea unei echipe

Cine poate participa?

Manageri, studenti, angajati, persoane care lucreaza in echipe sau doresc sa faca acest lucru

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exista acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerilor intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale pot contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding - Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei - program de conformare, Gandirea "out of the box" in afaceri, Leadership situational, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul fondurilor structurale, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul proiectelor, Managementul timpului, Marketing pentru afaceri de succes, Performanta in vanzari, PR – Promovarea imaginii de companie, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.

Madalina Angiu
Manager General
Kaizen Company

Telefon: 0770.836192
Fax: 0351.815524

Participare: Intrare libera