Avantajele inchirierii de masini

BUCURESTI - 2 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Mai in gluma, mai in serios, pe langa jocul de cuvinte, a spune ca „nu exista solutie fara problema” inseamna a recunoaste un mod de functionare al economiei de piata. Practic, rezista pe piata ceea ce are utilitate, ceea ce raspunde unei nevoi. Insa, nu in putine cazuri, la o singura problema sunt propuse mai multe rezolvari.

 

Mai in gluma, mai in serios, pe langa jocul de cuvinte, a spune ca „nu exista solutie fara problema” inseamna a recunoaste un mod de functionare al economiei de piata. Practic, rezista pe piata ceea ce are utilitate, ceea ce raspunde unei nevoi. Insa, nu in putine cazuri, la o singura problema sunt propuse mai multe rezolvari. La fel e in cazul firmelor de inchirieri auto Bucuresti. Solutia propusa de aceste firme, avantajoasa, e inchirierea unei masini si utilizarea ei atunci cand situatia presupune locuirea unei persoane in alta localitate decat cea in care isi are resedinta, pentru o perioada oarecare de timp. O solutie la care apeleaza inca o mare parte a soferilor din Romana, e folosirea masinii proprietate personala sau a masinii de firma.

 

Avantajele inchirierii de masini

 

Una dintre firmele de inchirieri masini Bucuresti, cu o experienta de peste 10 ani, e firma Kamo Auto Expert . In urma unei treceri rapide prin informatiile afisate pe pagina web a acesteia, pot fi retinute urmatoarele avantaje pe care inchirierea auto le are in fata unor alte variante:

 

In primul rand, atunci cand distanta de acasa pana la destinatie este mare, principalul avantaj al inchirierii e de ordin financiar. Drum lung inseamna consum de combustibil, inseamna si uzura a masinii, foarte probabil inseamna masa si cazare. Pe langa toate astea inseamna si multa oboseala fizica. Iar atunci cand calatoria se face avand drept scop rezolvarea unor afaceri sau sustinerea unui examen, odihna e esentiala. Alternativa e la indemana oricui: deplasarea cu mijloace in comun si ridicarea masinii din punctul de sosire, situat de obicei foarte aproape de acesta.

 

Un alt avantaj al inchirierii e reducerea riscurilor. Conducerea unei masini pe o distanta mare si timp indelungat presupune cateva riscuri, cum ar fi, producerea unui accident sau defectarea masinii. Un defect intr-o zona mai putin cunoscuta inseamna cautarea unui service, cazare, timp pierdut, stres, etc.

 

Uzura masinii: nu e greu de observat inutilitatea adaugarii la „cifra din bord” a unui drum lung, nu intotdeauna de o calitate superioara, si a circularii printr-un oras aglomerat.

 

In cazul unei excursii, de o importanta vitala e insotirea cu prietenii. Inchirierea unei masini are avantajul posibilitatii conducerii acesteia de mai multe persoane, ceea ce nu e tocmai in regula cand e vorba de masina proprietate personala.

 

Cu ocazia inchirierii, clientul poate alege unul din modele de masini care i-a atras atentia si pe care isi doreste sa-l conduca. Firmele rent a car din Bucurestiori din alte localitati ale tarii au un parc auto compus, in mare parte, din masini noi, cu dotari performante.

 

Masinile inchiriate sunt verificate dupa fiecare utilizare, astfel incat riscul de a se defecta este unul minim. La fel, in ce priveste actele masinii, rovigneta sau asigurarea, clientul nu trebuie sa-si faca niciun fel de grija.

 

Asigurareimpotriva unor situatii neprevazute in urma carora clientul nu mai poate folosi masina inchiriata – existenta unei clauze contractuale prin care firma se obliga sa o inlocuiasca cu una functionala.

 

Pentru turisti– se intampla des ca firmele rent a car sa aiba intelegeri cu agentiile de turism, cu hotelurile sau pensiunile din unele zone turistice. Inchirierea masinii de la astfel de firme poate aduce reduceri de pret la cazare.

 

Posibilitatea rezervarii din timp a masinii de la firma rent a car aleasa, e importanta in reducerea stresului instalat inainteacalatoriei.

 

 

 

                                                                                                                                                                    

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortul pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!